Szegő Péter nem vet meg senkit, ha Magyarországnak szurkol a foci Eb-n

2021. június 22. 12:07

Ő azonban Franciaországnak szurkolt.

2021. június 22. 12:07
null

Szegő Péter közösségi oldalán írt arról, hogy „Neked jogod van Magyarországnak drukkolni, nekem meg jogom van Franciaországnak, és

Mint a hozzászólást szemléző Bohár Dániel is emlékeztetett: Szegő Péter volt az, aki arra kérte Müller Cecíliát, hogy közszerepléseikor ne viseljen keresztet.

Nyitókép: Szabó Bernadett / POOL / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llni55
2021. június 24. 08:29
Mocskos zsidók!
geyza1947
2021. június 23. 11:08
Orbán nem fog személyesen szurkolni Németországban a magyaroknak, mert nem tudják szavatolni a személyes biztonságát, annyira útálják Európában és Németországban ! Szégyen és gyalázat amikor egy kormányfő odáig jut, hogy kiútálják mindenhonnan és egy csapatba kerül Észak-Korea vezetőjével !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
néhai Ch.Pilot
2021. június 23. 07:15
Ilyen aljas mondat megírása csak annak az etnikumnak a sajátossága, melynek tagja Sz.P. véletlenül ideszületett hontalan. Egyszerre támad és menti fel magát "jogom van Franciaországnak szurkolni, de nem vetlek meg, ha te Magyarországnak szurkolsz." Álszent és hazug. Hazug, mert dehogynem vet meg. Megvet, lenéz, gyűlöl, a halálunkat kívánja, vagy inkább csak azt, hogy a rabszolgái legyünk. Ilyet leír és itt él az országunkban, eszi a kenyerünket, issza a vizünket, használja az általunk megtermelt javakat, amihez ő semmit nem tesz. Ha valaki egy nemzetnek a tagja, kizárt dolog, hogy válogatott mérkőzésen egy másik nemzetnek szurkoljon! Ez fel sem merül benne! olyan lehet, hogy valakiinek nincs kedvenc magyar klubcsapata. A Barca, a Real, vagy a Juve, stb. kedvesebb neki bármely magyar kulbcsapatnál. De a magyar válogatott helyett más ország csapatának szurkolni, ez csakis ellenségben, a nemzetet gyűlölő valakiben merülhet fel. Gondoljuk el, mi lenne háborúban? Ez meg a hozzá hasonlók ezek szerint az ellenséget segítenék, a mieinket lőnék, vagy a hátországot rombolnák. Szegő Péter takarodj, pl. Franciaországba! Nem vetlek meg, csak az általad leírtak alapján semmi sem köt ide téged, sőt, jelenléted káros az országra. Ilyen objektív okok miatt javaslom. Szeretettel.
vip era
2021. június 23. 06:58
Hogy nekem mihez van jogom,azt nem egy szarházi nyilatkozata dönti el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik