Sújtsa őket egy nemzet megvetése!

2021. június 12. 20:38

Ha egy nap történik elszámoltatás és felelősségre vonás, azokról sem szabad elfeledkezni, akik miatt addig nem történhetett meg.

2021. június 12. 20:38
null
Tibi atya
Facebook

„Jakab Péter és Karácsony Gergely Tóth Csabát támogatják Hadházy Ákossal szemben az ellenzéki előválasztáson.

Zugló szétlopása.

Karácsony családjának megfenyegetése.

Karácsony megfenyegetése az elásásával.

A Fidesszel közösen felépített parkolási maffia.

Hadházy Ákos nyilvános árulónak bélyegzése a trafikmutyi feltárásáért.

Politikusok és konkurens vállalkozók megöletése.

Ilyen ügyek kötődnek a jelenleg elérhető médiatartalmak alapján Tóth Csaba nevéhez. Úgy tűnik, Karácsony tenyérbemászó jófejkedése és Jakab Péter álnemzeti hepciáskodása egyaránt jól vegyülnek a kilencvenes évek maffiavilágával.

Ha egy nap történik elszámoltatás és felelősségre vonás, azokról sem szabad elfeledkezni, akik miatt addig nem történhetett meg. A Jakabokról és Karácsonyokról. Akik a rablókat gyilkosokra is leváltanák. És akiknek ezért vagy ott lesz a helyük mellettük, vagy nem beszélhetünk elszámoltatásról.

Sújtsa őket egy nemzet megvetése! Dicsértessék!”

Kép forrása: MTI Fotó / Máthé Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira
2021. június 15. 02:23
Sok fővárosi marha maga alól a fővárost eladta a rablóbandának , remélve hátha egy kis aranypor rájuk hullik . Rájuk hullik a szemét maguk alá szarnak a gaztenger a dugó . Fővárost elcsúfítják hogy a turizmus pénzt ne hozzon , közben a kormánynál pénzért kuncsorognak . Közben a országot romboló magyarok ellensége ballibsi önkormányatok egymásnak milliós fizetés emelést adnak díjjazák a trehányságukat.
Saksafar
2021. június 14. 08:31
Ez mind igaz lehet, de Hadházy meg elmebeteg, tehát a rossz és a még rosszabb között lehet választani. Ez viszont az ellenzék jelölt állítását jellemzi, itt sem találtak megfelelő jelöltet, pont úgy, mint a m.e-i pozícióra.
Levente
2021. június 14. 02:44
Tibi atya! Ez az előválasztási cirkusz egy moslék reklám! Ezért aki ezt a reklámot támogatja, akár ilyen cikkel is, azt sujtja egy nemzet megvetése. Nem kell róluk tudomást venni!
zsanett-kúnrum
2021. június 13. 20:42
"Sújtsa őket egy nemzet megvetése! " Aha, egy nemzet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik