Luka Modric: Leszögezhetem, hogy nem fogunk térdelni

2021. június 12. 17:10

Nincs különösebb oka, egyszerűen megbeszéltük a csapattal, és így döntöttünk – mondta a horvát válogatott játékos.

2021. június 12. 17:10
null

Luka Modric, a horvát válogatott aranylabdás csapatkapitánya, elmondta, a délszláv válogatott játékosai nem fognak térdelni a mérkőzéseket megelőzően – írja az Origo a BBC-re hivatkozva. 

„Leszögezhetem, hogy nem fogunk térdelni. Nincs különösebb oka, egyszerűen megbeszéltük a csapattal, és így döntöttünk. De ez nem jelenti azt, hogy ne állnánk ki a rasszizmus, vagy bármilyen más, a futballpályákon előforduló diszkrimináció ellen” – fogalmazott a Real Madrid középpályása. 

„Természetesen elítéljük az ilyen viselkedést, de

Van számos más módja is a tiltakozásnak. A lényeg: Horvátország nem fog térdelni” – szögezte le Modric.

Kép forrása: MTI/EPA/Radek Pietruszka

Kapcsolódó cikkek

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2021. június 13. 19:12
Ez a térdelés is csak egy felülről jövő parancs. Ilyen hülyeség csak úgy magától egy focistának se és senkinek se jutott volna eszébe. Sztálinnak, Rákosinak se a közönség lelkesedése indította be a vastapsot. Csak megnézhette magát aki kihúzta magát belőle, mert elbántak vele ráfogva, hogy a nép ellensége.
Micmac
2021. június 13. 15:21
Most megy az angol-horvát meccs. Amint a horvátoknál van a labda, az angol szurkolók fütyülni, fújolni kezdenek. Respect? Természetesen térdeltek az angolok az elején, miután elénekelték a "God save the queent". Itt mindenki hülye? ;-)
Ma is bukik a Zorbán...
2021. június 13. 10:19
Mi sem, meg a horvátok sem értjük a woke-gazság lényegét: FLAT(tv) PRICE MATTERS. A lapos tv gyűjtők előtt térdelni kellene... A bélyeggyűjtők előtt kézenállni? És a lepkegyűjtők előtt majd fejenállunk?
1Szkeptikus
2021. június 13. 10:03
Helyes. Nem tudom egyáltalán mi közünk van ehhez a mozgalomhoz. Sejteni lehet, hogy miért nőtte ennyire nagyra magát . Sajnos egyszerű a magyarázat. Támogatással minden lehetséges.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik