A kormány és szolgálói foglalkoznak a múlttal, mi az ország jövőjével

2021. június 8. 14:56

Karácsony Gergely
Facebook
A nyelvvizsgám után kutató lakájsajtónak pedig hadd segítsek egy dátummal: 2000. május 29.

„Kialakult hát a szereposztás. A kormány és szolgálói foglalkoznak a múlttal, dagonyáznak a múlt unalomig ismert vitáiban, fújogatják a port 20 évvel ezelőtti iratokról. Mi pedig foglalkozunk az ország jövőjével, a változás és a jóvátétel programjával. Nekem megfelel így.

Az Oktatási Hivatal és a Corvinus egyetem vitájába nem tisztem beleszólni, de tiszta szerencse, hogy annak a több száz diáknak, aki nálam, tőlem tanult, már semmiben nem befolyásolja az életét, hogy az Oktatási Hivatal jobb sorsra érdemes munkatársai most politikai megrendelésre a Corvinus egyetem 20 évvel ezelőtti szabályzatait kénytelenek bújni. A nyelvvizsgám után kutató lakájsajtónak pedig hadd segítsek egy dátummal: 2000. május 29.

Jut eszembe, a minap találtam egy 1993-as újságkivágást, kíváncsi vagyok, ebből mit tudnak kihozni?”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 90 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Tegnap tartott egy nemzetközi sajtótájékoztatót. De a nemzetközi sajtóban erről nem jelent meg semmi?

A tettet nem tetté nem tehetjük.
Hiába szeretné elfelejteni Karácsony múltbeli csalafintaságait, amelyek összhangban vannak Orwell Állatfarmjának egyik alaptörvényével:
Mindenki Egyenlő! (De vannak Egyenlőbbek!)

Kiadtak egy listát, ami szerint 9 millióba került Karácsony részére a tolmácsolás. Ugyan már akkor érezhető volt, hogy hiányos a lista, ma ki is derült. A törököknek adott interjú tolmácsolása nincs a listán.

Gergő! Foglalkozik veled épp eleget az ellenzéki összefogás:-) már nekik is vállalhatatlan vagy.
Mivel Gyurcsánynak dolgoztál, ismeri a képességeidet. Rendre bevisz az erdőbe.....pl akkor is, amikor ígérete ellenére rád indította KO-t.

Megint bemutatott egy hülye álláspontot.
Ugyanis a Nobel-díjas amerikai író, William Faulkner figyelmeztetett: „Nincs olyasmi, hogy volt. Minden van.”

„Hiba azt gondolni, hogy a múlt halott. Semmi sem, ami történt, maradt befolyás nélkül a mára. A jelen nem több mint a múlt összetömörítve a jelen másodpercben.
Te magad is a múltad vagy. Gyakran az arcod az önéletrajzod. Azért vagy az, ami vagy, mert az vagy, ami voltál. Mert a származásod is elfelejtett generációk korába nyúlik vissza. Mert a környezeted minden összetevője hatással volt rád. Mert minden férfi és nő, akivel találkoztál, minden olvasmányod, minden élményed és tapasztalatod összegyűlt az emlékezetedben, a testedben, a karakteredben, a lelkedben.
Ugyanígy van a városoddal is, a hazáddal, a fajtáddal. A múltjuk megismerése nélkül ezek mind értelmezhetetlenek maradnak számodra.”
Forrás: John Little: The Gentle Philosopher (A szelíd filozófus), 2006, Will Durant Foundation.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés