Káoszcsinálók napja

2021. április 30. 15:48
Nagy nap virradt az oltáskáosz-narratíva jeles hazai képviselőire.

„Megrohamozták a kórházakat az oltatni akarók, miután reggel lehalt az egészségügyi online rendszer Orbán bejelentése után” írja a Telex.

Hát, nagy nap virradt az oltáskáosz-narratíva jeles képviselőire minden jel szerint –

próbálnak is élni a lehetőséggel keményen.

Bár Kiss Róbert az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján bejelentette, hogy ún. terheléses támadás érte az időpontfoglaláshoz szükséges kormányzati informatikai rendszert, addigra az ellenzéki sajtó lelkes munkatársai már csordultig röhögték (szörnyülködve, persze) az ország erre alkalmas részét.

Lám-lám, itt vagyunk a járvány kellős közepén, „kipusztult fél Magyarország", ahogy a derék Sárosdi Lilla nemrég közölte, ezek meg egy rendes weboldalt se bírnak összerakni az elrabolt adóforintjainkból, szakértelem zéró, Amiga 500-as személyi számítógép dorombol csupán a kármelita sötét borospincéjében, nyilván.

Szégyen, halál, O1G, tömeges oltáskáosz – vérmotolla.

Pedig jóval nagyobb publicisztikai elragadtatást ébresztő kérdés lenne, amennyiben tényleg terheléses támadás történt, hogy

vajon ki az az elvetemült gazember, aki ekkora elánnal nehezíti az oltási munkát, újra meg újra komoly veszélybe sodorva a magyarok életét.

De ebbe az irányba valahogy nem sikerül eltekintenie a Telexnek; egyszerűen nem megy neki. Bemeszesedett a nyaka. „A járvány alatt már hatodszor hivatkozik kibertámadásra a kormány" – ezt voltak képesek leírni a Kiss-féle bejelentés után.

Értjük, ugye? A gond nem az a Telex független és objektív észlelőkéje szerint, hogy bizonyos körök netán valóban jó mulatságnak (avagy politikailag kifizetődőnek) tartják, hogy brutális káoszt teremtsenek a koronavírus-járvány idején, ha csak egyetlen napra is,

hanem a hivatkozás maga.

„Már hatodszor hivatkozik a kormány kibertámadásra” – kissé úgy lehet ez, gondolom én csendben, mint azzal a fiatal nővel, akit hatodszor támadnak meg kocogás közben este a Városligetben, és aki ezek után, afféle eszét veszejtett kültelki matektanárként, még hatodszor is rendületlenül hivatkozik. Ne hivatkozzon, nem azért tartjuk. Vagy hivatkozzon, de csak kétszer. És egyébként is – minek ment oda?

Nos, az ilyen észjárás befogadásához már tényleg nagyon ellenzékinek kell lenni.

Összesen 144 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Jól működtek az oltopontok. Sor volt, de gyorsan haladt. A várakozók nyugodtan haladtak előre.

Ddos ellen nincs védelem.
Jellemző a dékára, hogy mennyire nem ellenzék, hanem ellenség.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés