Haláltánc

2021. április 23. 7:32

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Kit érdekelnek a tények, amikor Gyurcsány elemez.

„Az egyes pont: hazug vád. Hármas pont: túlozz, hátha elhiszik. Hatos pont: ismételd sokszor, esélyed van rá, hogy elhiszik. Nos, az egyesült ellenzék (a gyurcsányi felzárkóztató iskola kisegítő osztálya) most elkezdte varázsütésre ezt a három pontot alkalmazni, sajtójuk pedig (a kisegítő osztály napközis tanító nénije) készségesen segíti őket ebben, mert olyan szükségük van végre egy kis sikerélményre, mint egy falat kenyérre, vagy mint Fegyőrnek egy egyfolytában kimondott mondatra, néhány alanyra és állítmányra.

A járvány halálos áldozatairól van szó. Miszerint »mi vagyunk az elsők«, »nálunk halnak meg a világon a legtöbben« (Szabó Tímea faliújság-felelős szerint ez már tavaly tavasszal így volt). Ez az alaptétel, vagyis az egyes pont: a hamis vád; és persze a hármas is, vagyis a túlozz; végezetül a kisegítő osztály és a napközis tanító nénijük lelkesen alkalmazza a hatos pontot és sokszor ismétli a hamis vádat és a túlzást.

Nézzük a számokat: Magyarországon 2019-ben 129 603 ember vesztette életét, 2020-ban, vagyis a járvány teljes első évében 139 545, vagyis tízezerrel többen. Ha megnézzük a statisztikai adatokat, akkor azt látjuk, hogy évenként három-négyezres ingadozás a mortalitási adatokban így is, úgy is előfordul, most tehát, a Covid alatt ez a szám tízezer. Ha egyáltalán nem vesszük számításba a magyar társadalom elöregedését, akkor azt mondhatjuk, hogy az eddig ismert adatok alapján a Covid miatt tavaly tízezerrel több ember halt meg – de az adat, ismétlem, erősen túlzó még így is.

Ehhez vegyük hozzá, hogy Ausztriával vagy más nyugati társadalmakkal összehasonlítva a magyar társadalom egészségi állapota sokkal rosszabb. Ennek oka pedig (a hazugságkommandós kispajtások állításai­val szemben) nem az Orbán-kormány, hanem negyven év kommunizmus. Kezdve a kisajátításokkal, a vagyonelkobzásokkal, az internálásokkal, a börtönökkel, majd az önkizsákmányolásra épülő gyarapodás lehetőségével, az alkohol- és a dohányfogyasztással, az egészségtelen táplálkozással és a mozgáshiánnyal. Ettől vagyunk olyan állapotban, amilyenben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 70 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Hármas pont: túlozz, hátha elhiszik."
Régen, mikor a híres amerikai író, Mark Twain, Európában utazgatott, otthon a lapok halálhírét költötték.
Mark Twain összehívott egy sajtókonferenciát és rezzenéstelen arccal bejelentette:
„URAIM, A HALÁLOMRÓL SZÓLÓ HÍREK ERŐSEN ELTÚLZOTTAK.”
Később kiderült, hogy az amerikai sajtóban megjelent álhírt egy amerikai újság londoni tudósítója költötte.
Főnökétől ilyen utasítást kapott: „Az a hír járja, hogy a híres író súlyos beteg. Ha csak
beteg, küldjön egy tízszavas tudósítást, ha meghalt, küldjön egy ezerszavast”.
Mivel a tudósítót az elküldött cikk hosszúságával arányosan fizették, és a pénzre is szüksége volt, elküldte a tudósítást Mark Twain haláláról.

Kubatov tiltott adatkezelés, személyes adattal való visszaélés miatt, de lopás, rablás, korrupció, befolyással való üzérkedés és hatalommal való visszaélés miatt is feljelentést tett mindazok ellen, akik tiltott adatkezelés, személyes adattal való visszaélés, lopás, rablás, korrupció, befolyással való üzérkedés és hatalommal való visszaélés bűncselekményét követték el.

DE a NER arisztokráciából sem kell.
Az utóbbi egy évtizedben bebizonyították már hogy mit tesznek az országgal...

Lopnak, csalnak, hazudnak.
A Gugli a te barátod is.

Te pedig a Habony-Médiaművek sajtóját olvasva teljesen elszakadsz a való világtól.
Én a helyedben nem lennék erre annyira büszke.

Amúgy írd be a Gugliba, hogy "NER+korrupció" és válogass.
Persze tudom, téged a valóság nagyon taszít...

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés