Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

2021. április 22. 08:06

A vállalkozó és a műsorvezető kapcsolatáról már hónapok óta pletykák keringenek.

2021. április 22. 08:06
null

Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc – derül ki a Hot Magazin csütörtökön megjelenő számából. A műsorvezető eljegyzésével kapcsolatban már hónapok óta pletykák keringenek, de mostanra szinte biztossá váltak a híresztelések.

„A környezetükben egyáltalán nem tabu a kapcsolatuk, szívesen beszélnek magukról” – mesélte a Hotnak Várkonyi Andrea egyik, neve elhallgatását kérő kollégája. Kiderült az is a bulvárlapból, hogy hogyan ismerkedett meg a vállalkozó a műsorvezetővel, és hogyan kerültek közel egymáshoz.

Kép forrása: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 537 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
The Loner
2021. április 24. 20:11
Szánalmas lúzer vagy. :))) Na, fussunk neki mégegyszer : BÜSZKE MAGYAR, KERESZTÉNY, HETEROSZEXUÁLIS, ŐS KONZERVATÍV VAGYOK ! Ez vagyok én, idáig tudtál követni ? Veled ellentétben, te idegenszívű, gender pozitív, hazaáruló , aki soros zsoldban trollkodsz itt nap mint nap. ( ez vagy te ) (Ezt a korábbi kommentjeid is igazolják, csak a nevedre kell klikkelni és máris bárki ellenőrizheti. ) :)) Verstehst du ?
koronaszepe
2021. április 23. 22:49
Nem értem magamat, min csodálkozom? Aki elhiszi, hogy Mészáros Lőrinc egy okos ember, aki a maga tehetségéből lett 10 év alatt a világ 2035. valamint Magyarország leggazdagabb embere, az miért ne hihetné el, hogy egy Várkonyi kaliberű és előéletű nő beleszeret ? Az azt is elhiszi, hogy az Orbán vezette Magyarország kibaszott jól teljesít a járványban a maga 25 000 halottjával.
The Loner
2021. április 23. 21:42
A bangonét meg a kunhalmit oktasd idióta. Ja, tudom bangoné nálad nagy B. kunhalmi meg nagy K. :)))
pemete jakab
2021. április 23. 18:30
"Összeházasodik Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc" Mészáros jóképű, még inkább intelligens. Csupán pénze nincs. Ebből is látszik, hogy egyes nőket nem az anyagiak mozgatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik