Jövő héttől tesztelik az időpontfoglalást az oltásra

2021. április 21. 10:51
Hetvenezer regisztrált fog kódot kapni SMS-ben, amellyel időpontot foglalhat.

Az egyetemi oltópontokon a kormány kísérleti jelleggel foglalási rendszert próbál ki – olvasható a Kormányzati Tájékoztató Központ közleményében.

Mint írják, hetvenezer olyan emberrel próbálják ki a rendszert, akik már regisztráltak az oltásra. Ők SMS-ben egy kódot fognak kapni, amivel időpontot tudnak foglalni maguknak jövő hét hétfőre, keddre vagy szerdára.

Amennyiben a rendszer sikerrel vizsgázik, megfontoljuk az általános kiterjesztését a regisztráltakra.

Minden más, a témában megjelent hír álhír. Az operatív törzs mai sajtótájékoztatóján tájékoztatást adunk a részletekről” – olvasható a közleményben. Hozzátették, hogy az oltás azért van regisztrációhoz kötve, mert az oltás Magyarországon önkéntes.

 

Összesen 45 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Észrevettétek, hogy a csinkik szóltak Orbánnak a most bevetésre kerülő újfejlesztésű 4. hullámos duplamutáns kínaivírusukról, erre a gazda meghosszabbította a vészhelyzetet őszig?
Bár nem ettől fog elmúlni a III. világháború, sőt!

(A sok nyalonc birkának, aki a honnantudodmontavalaki? hülyekérdést felteszi, annak 30 nap múlva ugyanitt a Mandineren be fogom másolni mégegyszer, hogy láthassa és megérthesse: jobb lenne magát távol tartani a közügyektől.)

Annyira fárasztóak vagytok ezzel a halálozással......

euromomo.eu

(spóroljunk meg pár kört: mielőtt hőzöngenél, hogy a ksh adatot hamisít, légyszilégyszi nézd meg, hogy z-score van a grafikonon, ha nem tudod mi az, akkor nézz utána)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés