Vona Gábor szerint borzasztó, hogy Márki-Zay Péter megvádolta

2021. április 16. 22:23

A Jobbik volt elnöke tagadta, hogy anyagi érdekből nem vett részt 2018-ban az ellenzéki koordinációban.

2021. április 16. 22:23
null

Mint mi is beszámoltunk róla, Márki-Zay Péter a Partizánban beszélt arról, hogy 2018-as választási eredményeket nagyban befolyásolta az, hogy Jobbik, akkor még Vona Gábor vezetése alatt nem volt hajlandó visszaléptetni a jelöltjeit. Arra a kérdésre, hogy Vona Gábornak esetleg fűződött-e anyagi érdeke ahhoz, hogy ne egyezzen bele a visszaléptetésekbe, a polgármester azt felelte: a visszaléptetések következtében százmilliós állami támogatásoktól esett volna el a Jobbik, „két olyan ember van, aki tudna erre válaszolni: Simicska Lajos, és Vona Gábor”.

Vona Gábor az Öt pénteki adásában azt mondta, mai napig is van vita közte és Márki-Zay Péter között a Jobbik 2018-as szerepéről.

Az azért borzasztó, hogy sejtetve, Gulyás Márton bólogatása közepette engem lényegében megvádoltak, hogy én pénzügyi okokból képviseltem azt, amit”

– fogalmazott a Második Reformkor Alapítvány alapítója. 

Vona Gábor szerint arról van szó, hogy ő sem Orbán Viktorral, sem Gyurcsány Ferenccel nem akart politikai közösséget vállalni. „Kit érdekelt, hány milliótól esik el a párt, amikor az életünkért küzdöttünk?” – kérdezte Vona Gábor.

Az ominózus rész a 21. percnél kezdődik:

Nyitókép: YouTube

Kapcsolódó cikkek

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geyza1947
2021. április 18. 07:51
Ha Vona Gábor eddigi politikai pályafutást mérlegre tennék, akkor szomorú lenne az, hogy mit mutat. Az az igazság, hogy rendkivűl fajsúlytalan ember..
zakar zoltán béla
2021. április 17. 20:41
0-0
Héja
2021. április 17. 20:27
Két senki vitáját látták-hallották kedves nézőink.
Akitlosz
2021. április 17. 16:46
Tehát borzasztó Vona szerint. A nap híre.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik