Fekete-Győr: Papíron ugyanazokat az értékeket valljuk, mint a 2010 előtti vezetés

2021. április 16. 17:51
A Momentum elnökét a Partizánban szembesítették pártja ellenzéki politikájával.

Mint a műsorban elhangzott, a Momentum elnöke a 2018-as választás során arról beszélt, hogy „le akarnak számolni a múlt elitjeivel”, ám ennek ellenére mégis megjelent Körömi Attila korábbi fideszes képviselő a Momentum körül.

Az biztos, hogy utólag, a »le kell számolni az utóbbi harminc év összes politikusával« egy erősen naiv kijelentés volt”

– válaszolta erre a Momentum miniszterelnök-jelöltje, hozzátéve, hogy ezen álláspontjukat meg is követték a 2018-as választásokat követően.

„Papíron ugyanazokban az értékekben hiszünk”

Fekete-Győr szerint az összefogással a „sérült a Momentum identitása”. Hozzátette ugyanakkor, hogy míg az Orbán-kormány esetében ők „a rendszerellenzék” részét képezik, a 2010 előtti vezetésnél „kormányellenzék” lettek volna, mert „papíron ugyanazokban az értékekben hiszünk”. A Momentum kormányfőjelöltje szerint korrupció abban az időben is volt, de a „polgári demokratikus berendezkedést ők nem kérdőjelezték meg”.

Mesterházy Attila = Fidesz”

A Momentum elnöke úgy fogalmazott aki végigkövette az MSZP elmúlt egy évét, az láthatta, hogy történt egy részben eredményes „kiszorítása kísérlet”. Mesterházy Attilára visszatérve arról beszélt, hogy az MSZP-n belül neki már semmilyen befolyása nincs. Egyúttal kizárta annak lehetőségét, hogy Mesterházy szerepeljen a közös ellenzéki listán. Hozzátette, hogy a zuglói Tóth Csabáról is így gondolkodik, mert helyi szinten kormánypártiakkal „kiskirálykodik együtt”. Kérdésre a Momentum elnöke elismerte: nincsen papírja Tóth Csaba korrupciós ügyeiről, csak „erre utaló jelek vannak”.

Nyitókép: YouTube

Összesen 122 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Papíron... "Papíron" Fegyenc is demokrata.

Pont ez a legnagyobb probléma.

Nagyon úgy tűnik.

Érdemes megnézni a youtube videó alatti kommenteket. A ballibek őrjöngenek, hogy milyen gyenge FeGyőr... :)))))) Jakabot éltetik...

"Papíron ugyanazokban az értékekben hiszünk"

Istenem. Hogy lehet ennyire szar választ adni? Ő is csak papíron vallja ugyanazokat az értékeket? Mert ez azt jelenti, hogy valójában szarik az értékekre, mint ahogyan a balliberálisok is szartak rá, mikor ők voltak hatalmon.

Ez a Mesterházyt fideszezős izé is végtelenül együgyű, és primitív ebben a formában. Nem tud két értelmes, kerek mondatot összehazudni, hogy mi a fasz bajuk van vele.

Semmit sem tanultatok.

,,Papíron ugyanazokat az értékeket valljuk, mint a 2010 előtti vezetés,,

Az ország csődbevitele lenne az érték?
Normális ez az emberi lény?

Mint egy ügyesen betanított kutyus elcsaholgat. Különben Nomentum, mint a nyugatos Magyarország építője. Európai ügyészség, Laura Codrutával, kedves ötlet.

A Gulyás Márton messze jobb, mint amit az ember várna. Ez a második korrektül levezetett interjú. Azért NEM fogok előfizetni, nyilván előbb-utóbb fizetős lesz.

Nem tudom, te melyik bolygón élted át a történelmet. Orbán mondott olyant, hogy a megdönteni kívánt kormány előtti időszak értékeiben hisz? Mert a Kádár előtti "értékek" a Rákosi féle "értékek" voltak.

Ők kezdettől az új SZDSZ. Nagyon öntudatos és ritka szemét banda voltak. A három ciklusuk alatt lett elkótyavetyélve a nemzeti vagyon háborús veszteséggel összemérhető része, ennek ellenére csak nőtt az államadósság.

A médiájuk adja el őket, sajnos, nem is rosszul.

Nagyapádtól milyen értékeket tanultál?
"1971-től a tisztség megnevezése tanácselnökre módosult, amely pozícióból 1981. március 31-én felmentették a hivatalos indoklás szerint a Heves megyei Tanácsi Építőipari Vállalat tevékenységével összefüggésben kialakult helyzetért, valamint mert a vállalat tevékenységével kapcsolatosan hivatali beosztásával össze nem egyeztethető erkölcsi magatartást tanúsított, (1) vagyis a vezetők saját zsebre dolgoztak, cementet loptak, feketén családi házakat építettek, más gazdasági bűncselekményeket hajtottak végre." (2)

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés