Petry Zsolt szerint a Magyar Nemzet megváltoztatta a vele készült interjú szövegét

2021. április 12. 13:27
Petry Zsolt szerint mondatait rosszul fordították a német sajtóban, ami félreértésekhez vezetett.

Interjút adott a Frankfurter Allgemeine Zeitung német lapnak Petry Zsolt, ebben arról beszélt, hogy a német sajtó egyes kijelentéseit megtévesztően fordította le, azok nem voltak kontextushűek, ebből pedig félreértések adódtak.

Petry szerint a  Magyar Nemzet lerövidítette a vele készült interjút, abból pedig az újságíró többek között azt is kihagyta, hogy az 54 éves szakember szerint egy gyermek boldogan felnőhet egy homoszexuális családban is.

Megpróbáltam világossá tenni, hogy Péterhez hasonlóan mindenki szabadon kifejtheti a véleményét. Rámutattam azonban, hogy a politikai kérdésekben nyilatkozó fiatal játékosok gyakran ki vannak téve ellenségeskedéseknek, amely károsíthatja karrierjüket”

– fogalmazott a kapusedző. 

Petry Zsolt általunk is szemlézett interjújában Gulácsi Péter szivárványcsaládok melletti kiállásáról beszélt. Ebben az interjúban a kapusedző nem osztozott Gulácsi Péter álláspontjával. Ennek következményeképp rövidesen a Hertha BSC kirúgta Petry Zsoltot, indoklásukban a fent is említett Magyar Nemzetnek adott interjú szerepelt.

Nyitókép: Sören Stache/AFP

Összesen 19 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés