Verebes István Havas Henriket ekézi

2021. április 3. 10:23
„Kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el” – fogalmazott a színész Havas Henrikről.

Verebes István a Blikknek adott interjújában mondta el véleményét Heti hetes-beli kollégáiról, így Havas Henrikről is. Verebes a következőket nyilatkozta Havasról:

Kibírhatatlannak tartom a képernyőn, idegesít a modortalansága, a slampossága, a narcizmusa. Havast a Heti Hetes rontotta el”

– fogalmazott a színész. Hozzátette: „Ott mindenki szerepet játszott, ő volt a Tanár úr, a mindent tudó, mindenkit ismerő, »hatnapos« államtitkár figura. Aztán a műsornak vége lett, ő meg benne maradt a figurában. Nagy kár érte, mert egykoron az ország legjobb riportere volt.”

 

Címlapképen: Verebes István rendező Gerhart Hauptmann Naplemente előtt című drámájának próbáján a József Attila Színházban 2019. január 24-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Összesen 110 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Így is lehet mondani:-) kirögögjük, tehát szórakozunk.
Egyetértek Verebessel, kivéve abban, hogy Havas valaha jó volt.

Emlékszem, amikor a heti hetesben azt mondta, a műsor célja a magyar ndenkori kormány kritizalasa lenne.
Csakhogy jött a kormányváltás és a heti hetes nem váltott. Akkor hagyta ott őket Verebes, amit respektálok.

Szia!
Áldott ünnepeket!

Nagyon sok tehetség eltorzult, ellaposodott, elembertelenedett, csak, mert: Kádár eftáss hunyorítása megoldott minden problémát, aki vette a kódot.
Aztán rövid úton kiderült: ez a kacsintás, hogy a magyar fasiszta, horthysta, minden szoc ország népénél alávalóbb, ezért Magyarországon a nemzeti érzés tüzes vassal irtandó, a jóságos Kádár eftáss ezzel tette a legrosszabbat a népének, amit egy uralkodó a népével csak tehet.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés