Fekete-Győr lecsukatná Petőfit

2021. március 17. 15:13

Békés Bence
Magyar Nemzet
A Momentum elnöke összekeveri a márciusi ifjakat a Habsburgokkal kollaboráló magyarellenes erőkkel.

„Mindezt a Face­book nevű internetes közösségi felületen teszi, ahol a nemzetközi nagytőke ipari méretekben manipulálja a világ közvéleményét, korlátozza a nemzeti politikai erők szabad véleménynyilvánítását. Fekete-Győr március 15-i ünnepi posztjában arról hadovál, hogy az 1848-as forradalmi ifjúság pont azt akarta, amit most ők: a Nyugathoz való csatlakozást. Mindezt annak a történelmi eseménynek a kapcsán állítja, hogy egy nyugati hatalom ellen vívtunk szabadságharcot.

Valójában pont az ellenkezőjét akarták Petőfiék, mint amit a Momentum képvisel.

A magyar forradalmárok az ellen a mentalitás ellen harcoltak, amit a volt MSZP-s trénerek kitaláltak és begyakoroltattak Fegyőr Bandival és társaival. Úgy is mondhatnánk, hogy az 1848-as nemzeti liberális gondolat és a 2021-es nemzetellenes liberális törekvés szöges ellentétei egymásnak, az előbbi képviselőit az utóbbiak börtönnel és elhallgattatással fenyegetnék, ha a jelenben találkoznának. Fekete-Győr Petőfit álcázott vagyonnal, mutyizással és a szólás­szabadság eltiprásával vádolná – vagy bértollnoknak nevezné, akit simán eltiltana az írástól.

Nem kell sokat erőlködni, hogy igazoljuk az iménti állításokat. Elég felidézni a Momentum tetteit, amelyek meghatározzák a politikájukat. Vegyük szépen sorra, hogy mit pakoltak le eddig a hazai közélet asztalára!

Kezdjük azzal, hogy néhány volt MSZP-s és SZDSZ-es pártapparatcsik kitalálta: kellene egy fiataloknak szóló politikai szerveződés, amellyel erősíteni és legitimálni lehet a korrupcióban és népnyúzásban érintett ballib, valamint a fasisztoid rasszizmusban érintett szélsőjobbos pártok szövetségét. Ezért hazahívtak néhány felső középosztálybeli, tehetős családból származó csemetét a külföldön kipárnázott állásaikból, meg­győzték őket, hogy anyagi és más erőforrások bőven a rendelkezésükre állnak, a kiképzést és a médiát megkapják, nekik csak az a dolguk, hogy tegyék, amit mondanak nekik a felnőttek. Volt sok tréning és ötletbörze, közösségszervezés és toborzás, hogy felkészüljenek az SZDSZ megürült helyére. Hogy erre honnan volt forrásuk, azt csak feltételezni tudjuk, de nem kell hozzá összeesküvés-elméletet gyártani akkor, amikor a világ leggazdagabb üzleti és politikai hazardőrjei, valamint számos nyugat-európai kormány nyílt harcot folytat a magyar nemzeti politika képviselőivel szemben.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 49 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

A Momentum elnöke azt sem tudja melyik a jobb, illetve a bal lába.
Hogyan várható így el tőle, hogy a magyar történelmet ismerje?

A sógorokkal is addig volt nagy a szerelem, amíg be nem állt a tényállás, miszerint nekik mindig igazuk van, nekünk meg soha.

Valahogy így van ez most a szuper Unióval is, azzal a különbséggel, hogy a csatlakozás óta nem is volt más tényállás, csak ez utóbbi....

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés