Bidenék két kutyája is megérkezett a Fehér Házba

2021. január 25. 19:57

Bidenék ezzel egyébként egy régi hagyományhoz térnek vissza.

2021. január 25. 19:57
null

A first lady, Jill Biden sajtótitkára a CNN-hez eljuttatott hétfői közleményében az írta, hogy az amerikai elnök és családja előbb berendezkedtek a washingtoni rezidencián, és csak utána hozták el a kutyákat Delaware-ből. A két németjuhász beköltöztetésével Bidenék visszatérnek ahhoz a régi hagyományhoz, hogy az amerikai elnök és családja házi kedvenceikkel együtt költözik be a Fehér Házba.

Major a washingtoni elnöki hivatal és rezidencia első olyan kutyája, amelyet menhelyről fogadtak örökbe. A németjuhásznak nehéz kölyökkora volt. Öt testvérével együtt mérgezés miatt szorult kezelésre, majd egy állatmenhelyre került Biden szülővárosában, a Delaware állambeli Wilmingtonban. Biden és felesége 2018-ban fogadták örökbe az ebet. Champ Barack Obama elnökké – és Biden alelnökké – választását követően került a családhoz 2008-ban.

(MTI)

Nyitókép: Jim Watson / AFP

Kapcsolódó cikkek

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. január 26. 18:18
Ezeket a szép német juhászokat még Hitles is megirigyelné!
Saksafar
2021. január 26. 15:31
Nő az értelem, amikor a két kutya is bemegy a lakosztályukba. Gratula.
Gullwing
2021. január 26. 11:30
Na, legalább van ott két értelmes is a sok idióta között.
Aerion
2021. január 26. 11:12
Mindkét kutya jobb elnöke lenne az egyesült állatoknak, mint a gazdájuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik