Megindult a baloldali küzdelem Kispestért

2021. január 19. 8:06
A lap szerint három esélyes van a XIX. kerületben: Paróczai Anikó, Burány Sándor és Arató Gergely.

Paróczai Anikó momentumos kispesti önkormányzati képviselőnek két ellenfele már biztosan lesz a baloldali előválasztáson: Arató Gergely a Demokratikus Koalíció, míg Burány Sándor az MSZP színeiben méretteti meg magát a XIX. kerületben, írja a Magyar Nemzet.

Paróczai esélyeit csökkenti, hogy átláthatósági biztosként képtelen volt elérni, hogy tiszta víz kerüljön a pohárba a korrupciógyanús ügyekben. A képviselő egyébként visszaadja átláthatósági és egyenjogúsági tanácsnoki megbízatását, miután kiderült, hogy a botrányról botrányra evickélő Kránitz Krisztián, a kerületi vagyongazdálkodási szervezet igazgatója újabb megbízatást nyert el, valamint év végi bónuszt is kapott.

Burány Sándor esélyeinek pedig nem kedvez, hogy az ő pártfogoltja volt Kránitz. A DK-s Arató Gergely kampánya pedig már el is kezdődött: az elmúlt hetekben számos kispesti lakos postaládájában bukkant fel Arató szórólapja.

(Magyar Nemzet)

 

Összesen 21 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

LOL, mitől lenne hátrány ebben a közegben, hogy valakinek Kránitz a kegyeltje? Gajdának okozott bármilyen hátrányt? Ne vicceljünk...

Az amúgy itt is bájos, hogy már akkor kampányolnak egyes jelölt-jelöltek, mikor még se híre, se hamva előválasztásnak...

Azért gondoljunk bele abba is, hogy még egy államnak is komoly beruházás és szervezés egy országos választás lebonyolítása, EZEK (!) meg tényleg letükröznének egy komplett, 106 választókerületes választást?!? És akkor vegyük figyelembe, mennyire más mondjuk egy csomó, egyéniben is nyertes parlamenti képviselővel rendelkező MSZP éddeke, mint mondjuk a Momentumé. Ez az egész hókuszpókusz még nagyon sok mindenen zátonyra futhat, akár csúnyán is.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés