Trumptól kér kegyelmet a Capitolium ostromában részt vett QAnon sámán

2021. január 16. 12:57

A sámán ügyvédje azt állítja, hogy a QAnon ikon csak azért lépett be a Capitoliumba, mert követte az elnök utasításait.

2021. január 16. 12:57
null

Jacob Chansley, a Capitolium ostromában aktív résztvevői szerepet vállaló QAnon sámán korábban a Vice News-nak azt nyilatkozta, nem bán semmit. Most egy Chansley-t képviselő ügyvéd arra szólította Donald Trump elnököt, hogy kegyelmezzen ügyfele számára – írja a Vice News. Az ügyvéd azt állítja, hogy a QAnon ikon csak azért lépett be a Capitoliumba, mert követte az elnök utasításait.

„Ügyfelem hallotta Trump elnök gyakran ismételt szavait” – nyilatkozta Albert Watkins e-mailben a VICE Newsnak. „Az elnök szavai és meghívása kéne, hogy jelentsenek valamit. Tekintettel arra a békés és megfelelő stílusra, ahogyan Chansley úr képviselte magát, helyénvaló és megtisztelő lenne, ha az elnök kegyelmet Chansley úrnak és más hasonló gondolkodású, békés egyéneknek, akik megtisztelő szándékkal fogadták el az elnök meghívását.”

Kapcsolódó cikkek

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Teréz A Piréz
2021. január 18. 00:39
...Jacob...
JakabB
2021. január 17. 10:19
Ez egy kommunista provokátor,csak jobban felkészült a kurva erős képekre,mint Bunkóné.
22-es csapdája
2021. január 16. 20:39
Miért nevezzük mi is ostromnak? Eger várát azt ostromolták. Budapestet a második világháborúban ostromolták. Hol volt ezekhez képest a bevonulás a Capitoliumba?
amaurote
2021. január 16. 16:06
egyértelmű provokáció. ahogy orbán vagy trump is. a sátán orbán és trump felhasználásával járatja le az igazságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik