A brüsszeli vakcinabeszerzés lassan halad

2021. január 15. 21:31

Az élet normalizálásának feltétele, hogy a lehető leggyorsabban, a lehető legtöbb embert be lehessen oltani.

2021. január 15. 21:31
Kovács Zoltán
Kovács Zoltán
Facebook

„Magyarország oltókapacitása jóval nagyobb, mint amennyi vakcina van. Egy hétvégén akár másfél millió embert is be tudnánk oltani – mondta Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt Magyarország! című műsorában.

A brüsszeli vakcinabeszerzés lassan halad, ezzel csak nyár végére lehetne feloldani a korlátozásokat. Kínai vakcinát tömegesen is tud szerezni Magyarország, ehhez már csak az kell, hogy a magyar egészségügyi hatóság is engedélyezze azt. Hamarosan végzünk az egészségügyi dolgozók és a szociális otthonok lakóinak oltásával, így nemsokára a 60 év feletti, krónikus betegek is megkaphatják.

Magyarország más logikát választott a gazdasági válság kezelésében, mint Nyugat-Európa. Megkezdtük a 13. havi nyugdíj visszaépítését, amelyet a baloldal elvett a magyar nyugdíjasoktól, valamint elindítottuk a lakásfelújítási programot. A tervek szerint pedig legkésőbb 2022. január 1-jétől teljes személyi jövedelemadó-mentességet kaphatnak a 25 év alatt fiatalok”.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. január 16. 13:24
A Brüsszeli KORRUPCIÓ MIATT a vakcinabeszerzés szinte nem is halad! Lehet hogy a Brüsszeli vezetés a Kreko Péter szerinti "lakoságcserében" reménykedik? Vagyis a meghat európaiak -és a magyarok- helyett migránsok betelepítését szorgalmazzák?...
Kriszta67
2021. január 16. 07:53
Abba kéne már hagyni a hazudozást, hogy csak az oltóanyag jelenti a megoldást. Van egy gyógyszer ami megelőzésként, de megbetegededés esetén is hatásos. Anno Nobel-díj járt érte, emberek milliói szedték már, minimális esetben tapasztaltak mellékhatást, ráadásul fillérekbe kerül. Már a who is elosmerte hogy többb mint 80 százalékkal csökkenti a halálozást. Pl. Németországban is forgalomban van emberi felhasználásra szánt gyógyszerként. De nem és nem hajlandók bevetni. Minden hatástalan drága szart igen, de ezt az úristennek sem. https://www.researchgate.net/publication/348230894_Ivermectin_reduces_the_risk_of_death_from_COVID-19_-a_rapid_review_and_meta-analysis_in_support_of_the_recommendation_of_the_Front_Line_COVID-19_Critical_Care_Alliance
Newman
2021. január 16. 00:54
Igen ROHADT LASSAN!!!! Ezért meg is kérnénk, a haladó nyugat megmondóit, hogy szedjék össze magukat mert eddig, csak csalódást okoztak!!! RÁTOK KELL DOLGOZNUNK!!! B+
Szuverén maffiaállam
2021. január 16. 00:00
Hatalmas csalódás, hogy Zoltán egy büdös szót nem ejtett a nemzet legfontosabb ügyéről, arról, hogy elbukott a Minority Safepack.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik