Egy kávéért mindent – Kern a zebrán és a járdán is keresztülhajtott

2021. január 7. 9:28
A színész végül közvetlenül a pékség előtt, szabálytalanul parkolt le.

Nem teketóriázott Kern András, amikor a minap kávéért sietett az egyik fővárosi pékségbe – írta meg a Blikk. Hozzátették: a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész nem bajlódott a parkolóhely-kereséssel, hanem felhajtott a zebrán keresztül a járdára, majd szinte közvetlenül az üzlet bejárata előtt állt meg az autójával.

A Blikk megírta, hogy a járókelők rosszalló tekintete sem zavarta Kernt, aki betért a boltba, kivárta a sorát, rendelt, fizetett, majd távozott, jó néhány perccel az üzletbe való betérése után. A szemfüles olvasó-szemtanú a következőket nyilatkozta: „Végignéztem, ahogy Kern András művész úr a Frankel Leó út és a Margit körút sarkán lévő pékségbe ugrott be úgy, hogy a Mammut bevásárlóközpont felől érkezvén lefékezett a zebra előtt, majd azon keresztül felhajtott a járdára. Leparkolt, bement egy kávéért, majd kijött és elhajtott. Ez mintegy hat percet vett igénybe. Nem csak én, körülöttem több járókelő is felháborodott. Volt, aki távozásakor szólt is neki, hogy azért mert ismert és népszerű ember, még nem tehet meg bármit, de Kern rá sem hederített senkire. Beszállt az autójába és elhajtott.

(Blikk)

Kép forrása: Kern András Facebook-oldala

Összesen 67 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak így tovább, ezen a színvonalon fiúg!

Nehéz ügy. Egyfelől valóban: "árulkodás majomszokás", ahogy alsóban megtanulhattuk, de másfelől meg tényleg már! Odaáll egy bunkó parkolni a zebrára?

Hívhatta volna még a rendőrséget néhány rendszámos fotóval illusztrálva. Az önkéntes rendőröket szeretjük?

Tényleg, basszus, rég voltam alsós. Na, ezért már megérte megszólalnom.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés