Karácsonyi köpet

2020. december 28. 15:04

Bohár Dániel
888.hu
Nem mindenki érezte vagy tudta azt, hogy a karácsonynak miről is kell szólnia valójában.

„Bízom benne, hogy mindenkinek békében, boldogságban és – a legfontosabb – egészségben teltek karácsony napjai. Úgy gondolom, hogyha van év, amely eseményeit érdemes átgondolni higgadtan, nyugodtan, családi közegben az 2020. Így tettem én és így tett a családom is, amely azt hiszem egy teljesen természetes dolog. Hit, remény, Isten és Jézus Krisztus. Mindőjükre szükség volt az év átvészelésére. Van egy olyan sejtésem, hogy a legtöbb magyar család hasonlóan járt el, mint mi. Örült, hogy együtt lehetett, ha egyáltalán együtt lehetett, mert sokaknak ez (például a határok miatt) nem adatott meg. Örült, beszélgetett, jól érezte magát és boldog volt, hogy túlélte az évet és ezt most a szó szoros értelmében kell érteni, sajnos.

Nem mindenki érezte vagy tudta azt, hogy a karácsonynak miről is kell szólnia valójában. A magyar baloldal még a legszentebb ünnepet is be tudta mocskolni és át tudta politizálni, amely ismét egy olyan szintlépés, amelyre korábban nem volt példa.

A sort (ebben az esetben is) Gyurcsány Ferenc kezdte, aki főző videóval hangolódott a karácsonyra. A bukott miniszterelnök, aki mostanság már-már Vona gábori szinten vloggerkedik azzal jófejeskedett, hogy elkészített egy karácsonyi menüt mindössze 2500 forintból. Gyurcsány ezekkel a videókkal a fiatalabbakra halászik, arra a korosztályra, akiket miniszterelnöksége idején még rendőrökkel veretett agyon, illetve lövette szét őket. Gyurcsány »gourmet« Ferenc azért találta ki, hogy 2500 forintból főz karácsonyi vacsit, mert mint mondta a legtöbb magyar családnak ennyi, de inkább ennél kevesebb jut az asztalra karácsonykor. Ferenc a hiteles, a főzését egy körülbelül 30 ezer forintos Helly Hansen pólóban vezényelte le, amely árából pont segíthetett volna 12 magyar családnak, legalábbis az ő matekja szerint. A videóból sajnos nem derül ki, hogy a balatoni luxus nyaralójában vagy esetleg az Apró-villában vették fel. Utóbbi Buda legelitebb helyén van, több száz négyzetméteres és még azt érdemes tudni róla, hogy Gyurcsány Ferenc feleségének nagyapja kapta amiért segített leverni az 56-os forradalmat. Mondhatni kommunista ajándék, ahol az Apró-Gyurcsány család azóta is békében él. Gyurcsány azért is rendkívül gusztustalan, mert természetesen ez a videó is arról szól, hogy személyesen Orbán Viktor a hibás azért, mert vannak emberek (DK szerint mindenki), akiknek ez a karácsony tényleg nehezebb volt. Szerencsére Gyurcsány miniszterelnöksége idején minden magyar család milliókból főzőcskézhetett karácsonykor. Azt nem értem egyedül, hogyan tudta lehozni pia nélkül a menüt, mondjuk valószínűleg azokat a részeket kivágták.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 28 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Most néztem meg Gyurcsány videóját.
Nem is mondtátok, hogy azt mondja, hogy: "Az lesz a dolgod, hogy csinálj egy - kézfogásos karácsonyi vacsorát - blablabla.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés