Orbán Viktor hadat üzent Soros Györgynek

2020. december 18. 20:18

Nyilván ezért ne is foglalkozzunk a Dunaferr és beszállítói tönk szélén lévő, több tízezer családjával.

2020. december 18. 20:18
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Orbán Viktor ma reggel a Kossuth rádióban hadat üzenet Soros Györgynek és az embereinek a civil szervezeteknek a médiának, meg mindenkinek, akinek ma reggel éppen kedve volt. Indulhat tehát a nagy ütközet, a jók és gonoszok csatája, végső leszámolás. Idén asszem már harmadszorra, az elmúlt 10 évben meg talán huszonhatodszorra hirdeti meg a miniszterelnök a nagy csatát, a sorsdöntő ütközetet, blabla,bla.

Hasznos is ez, hiszen minden bizonnyal ebben a sorsdöntő csatában, végső ütközetben, a magyarok lelkéért vívott austerlitzi csatában, végre eldől majd a nagy kérdés. Nyilván ezért ne is foglalkozzunk, a covid halálozással, az elrontott nyári felkészüléssel, a későn hozott védekezési intézkedésekkel, a nyáron külföldön vakációzó luxusjachtozó politikusokkal, azzal, hogy a kormány nem tudja automatikusan odaadni a 100%-os tápénzt legalább azoknak, akik az első frontban küzdenek a vírussal szemben, az álláskeresési járadékot folyósító munkaügyi rendszer nem működésével,  azzal, hogy az egy hónapja a cégeknek bejlentett hitel moratóriumot elfelejtették megszövegezni, ne foglalkozunk a vendéglátásban a munkájukat elvesztőkkel, az ételosztások betiltásával, azokkal a cégekkel ahol a dolgozók kollektív szerződését felfüggesztették, a Dunaferr és beszállítói a tönk szélén lévő több tízezer családjával, a covid miatt szegényégben zuhanó családokkal.

Hagyjuk ezeket a marhaságokat, hiszen a politika nem erről kell szóljon nem a mindennapi ügyeinkről, hanem a végső, most már tényleg utolsó nagy ütközetről Soros György ellen, amelyben semmi se fog történni. Tényleg nem szégyelli magát ilyenkor a kormányzati kommunikáció, hogy ezzel a sorosozással akarják elterelnie a figyelmet a valódi problémákról?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Leo3
2020. december 21. 08:35
Kedves ballib jámbor andrás(szándékosan kisbetűvel) Hanyagoljuk az Orbánfóbiát és inkább azt magyarázd el, hogy egy vén multimilliárdos, aki senki által nem lett megválasztva semmire, miért gondolhatja, hogy beavatkozhat szuverén országok belügyeibe és irányíthatja azokat? Hovatovább miért van kitiltva fél tucat országból, köztük Izraelből is. Ebben a témában várnánk egy átfogó cikket!
fogas paduc
2020. december 19. 17:46
Pedig elég jó ára van a vasáruknak.
Flóramama
2020. december 19. 17:21
jámbor barom! Már 986 napja egy redvás ló alfelében kéne lenned!
fintaj
2020. december 19. 17:19
Mintha a Jobbikban és szövetségeseiben bíznának a dunaújvárosiak. Nem segítenek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik