A Soros-hálózat meghosszabbított kezei ismét Brüsszelig érnek

2020. december 14. 11:47

Ismét megálljt tudtunk parancsolni az antidemokratikus és idegen érdekeknek.

2020. december 14. 11:47
Sümeghi Lóránt
Sümeghi Lóránt
Kontra

„Hogy Soros meghosszabbított kezei, amelyek szakadatlanul a magyar kormány megbuktatásán, valamint megszégyenítésén fáradoznak, mennyire magasra képesek nyúlni Brüsszelben, hűen érzékelteti az a szeptemberben kiadott tanulmány, amelyet a leplezetlenül politikai munkát végző »civil« szervezetek európai platformjaként működő European Partnership for Democracy (EPD) készített.

A kis híján ötven – köztük a magyarországi K-Monitor – NGO közreműködése által létrehozott több mint 70 oldalas tanulmány nem meglepő módon nemcsak sok tekintetben valótlanságokra épülő kritikákat, aggodalmakat fogalmaz meg az európai jogállamiság helyzete kapcsán, hanem számos helyen konkrét, uniós szintű döntéshozatali javaslatokat is tesz, amelyek között valamilyen kifürkészhetetlen oknál fogva megtalálni olyan érveket is, miszerint az uniós források kifizetését bizonyos jogállamisági feltételekhez kellene kötni.

Amennyiben valakinek ezen érvrendszer nem csengene ismerősen, ajánlanám figyelmébe a német soros elnökség szóvivőjének, Sebastian Fischernek és az Európai Parlament költségvetési delegációjának egyik vezetőjének, Petri Sarvamaa-nak azt az egy hónappal ezelőtti Twitter-bejegyzését, miszerint a nyári uniós költségvetési megállapodást felrúgva, mégis sikerült beleerőszakolni az EU-s pénzekről szóló egyeztetésbe a jogállamisági feltételek klauzuláját. Ráadásul nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a Soros-féle »civil« szervezetek által összeállított, uniós kifizetések feltételekhez kötéséről szóló tanulmány megbízója nem volt más, mint maga az Európai Bizottság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egyvilág
2020. december 14. 20:26
Az EU-s jogállamisági vita lényeglátó elemzése: https://egyvilag.hu/index.shtml#movseu Azóta történt már a "kompromiusszum" - és elég jól bejött az írás jóslata.
fatman
2020. december 14. 17:29
""Valamifajta istennek képzeltem magam" - írta Soros György magáról. "Igazság szerint már gyerekkorom óta voltak bennem erős messiás elképzelések, amikről tudtam, hogy kordában kell tartani, máskülönben bajba sodornak engem." (Los Angeles Times, 2004. október 4.)"
Ganajdics Ottó
2020. december 14. 14:28
Behatárolt fantáziája van a propagandistáknak ott a Lendvai utcában. Hiszen múlt héten bizonyosodott meg, hogy Soros mégsem bír akkora befolyással az Unióra, mint amit a göbbelsi propaganda kézikönyvet oly serényen tanulmányozó Rogán-Habony vezette tandem sugall. De az Eresz, lánykori nevén Fidesz továbbra is fullba nyomja a kretént. Ha a démonizált Sorosnal akkora hatalma lenne, akkor minimum már 2018-ban megbuktatta volna Füles gulyásékat, no és most szigorú utasításba adta volna merkeléknek, hogy ne engedjen a polákok és a nagyhasú orban a maffiaszerű zsarolásának.
szürkeSzarvas
2020. december 14. 13:24
Sorossss csak 1 "altiszt"-akik valojaban irányitjak(!) az Eut-azoknak a nevét sem tudjuk. (A Feri stromansága idején a Piroska néni fülén telefonnal irányitotta az országot az ugyesen elhelyezett titkosszolgákon,szttiszteken keresztül.Lasd:"több mint anyós" 3 részben ,index.)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik