Magyar drag queen kerül a divatlap címlapjára

2020. november 26. 9:02
Az InStyle téli címlapján Szabó Máté Enigma szerepel Sztarenki Dórával közösen.

Az InStyle téli címlapján Sztarenki Dóra és Szabó Máté "Enigma" szerepel – írja Instagram oldalán az újság.

Mit jelent a szépség a 21. században? Mit „szabad” és mit „nem szabad”? – teszik fel a kérdést a címlap beharangozójában.

„A szépség ezer arcát szeretnénk bemutatni, szabályok és korlátok nélkül. Napjainkban a szépségideálok változnak, a szépséggel kapcsolatos korlátok és konvenciók pedig ledőlnek, hála például az olyan bátor karaktereknek, mint Szabó Máté és drag queen alteregója, Enigma, és az olyan nyitott, elfogadó eszméket képviselő embereknek, mint Sztarenki Dóri. Sminkelheti-e magát egy férfi, és lehet-e így a címlapon? És mi van, ha egy nő nem feltétlenül vágyik full sminkben töltött mindennapokra? A fotózáson két címlapsztárunk azonnal megtalálta az összhangot, a képek pedig magukért beszélnek. Szépségük lágyabb és vadabb oldalát is bemutatjuk róluk készült fotósorozatunkban” – írják az Instagramon. 

Sztarenki Pál leánya, Sztarenki Dóri táncosnő elsősorban sorozatszerepeiről ismert, az HBO Terápia című sorozata okozott számára áttörést. Szabó Máté neve a film és divatiparban régóta ismert. A nemzetközi elismerésnek örvendő sminkmester számos kreációját önmagán kísérletezi ki. Színházak és színpadi produkciók számára is dolgozik, ezek a technikák nyújtják munkája fő inspirációs forrását. 

Összesen 80 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Hurrá, még egy transzvesztita a címlapon. Ilyet se láttunk még.

A statisztikák adatai eltérnek egymástól, mert nem kis részben becslésre alapoznak.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés