Gáti Oszkár: Szörényi öregecske, nem kell komolyan venni

2020. november 20. 15:43
Nyilván 30 évvel ezelőtt nem mondott volna ilyet Szörényi Levente

Gáti Oszkár szerint egy bizonyos kor után elkövetkezik az az idő, amikor az ember már nem tudja, mit beszél – írta meg az atv.hu a Spirit FM műsorára hivatkozva.

A művész a Spirit FM Viccen Kívül című adásában nyilatkozta ezt arra reagálva, miszerint Szörényi Levente szerint a Színház- és Filmművészeti Egyetem nemzedékek óta nemhogy színésznagyságokat, de közepes tehetségeket sem ont magából.

„Ez a mondat leginkább annak alkotóját minősíti” – reagált Gáti Oszkár az Illés egykori frontemberének kijelentésére. Hozzátette, 30 évvel ezelőtt nyilván Szörényi sem mondott volna ilyet, de „Szörényi Levente már öregecske, nem kell komolyan venni.” Szörényi azon kijelentésére is reagált, hogy az SZFE-s ellenállás a régi tanárok és pártfunkcionáriusok bosszúja, akik úgy érzik, ha nem az ő kezükben van az uralom, akkor mindenre képesnek kell lenni.

Gáti Oszkár szerint ez visszafelé is igaz: „Ez fordítva is igaz, ha Vidnyánszky úgy gondolja, hogy nem az ő kezében van az uralom, akkor mindenre képesnek kell lenni, ugyanez igaz Rátóti Zoltánra is. Most teljesen mindegy, melyik oldalról közelítjük meg, mind a két irányba ugyanaz az igazság, tessék elosztani.” – mondta a Jászai Mari díjas színművész.

 

Összesen 182 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"George Soros 2.0 2020. november 20. 15:50
1
Művészek = Túlfizetett Semmittevők."

És a politikusok a strómanjaikkal meg oligarcháikkal? Ők mik?

Valóban nincs teljesen igaza Szörényinek. Az utolsó húsz évben néhány közepes tehetségű színész valóban kijött az egyetemről.

Lassan csak eljön az ideje, hogy készüljön egy Hunyadiról szóló film. De vajon melyik magyar színész fogja (tudja) Hunyadi Jánost (Zsigmond királyt, Ozorai Pipót, Újlaki Miklóst, Hunyadi Lászlót, Ulászló királyt, Szilágyi Mihályt, Szilágyi Erzsébetet, Kapisztrán Jánost) eljátszani? Frusztrált korunkbeli hétköznapi szereplőket egész sokan, elég jól megformálnak, erre valóban egész jól kiválasztották és kiképezték őket a színioskolában. Csakhogy ez nem elég. Holivúd 70-80 éve tudja, hogy az embereknek folyamatosan kisebb és nagyobb hősi mesékre van szükségük, a való életből merített megrázó művészfilmek csak rétegigényeket elégítenek ki. Én ugyan ehhez a réteghez tartozom, de a filmművészet Ben-Hur, Gladiátor, Utolsó szamuráj, Tűzzel-vassal vagy Egri csillagok nélkül nem az igazi.

"Gáti Oszkár szerint egy bizonyos kor után elkövetkezik az az idő, amikor az ember már nem tudja, mit beszél"

Gáti helyretette Soros Györgyöt.

2002. március 23. koncert a köztársaságért, Medgyessy D209 péter kampányrendezvénye.

https://index.hu/belfold/hirek..

igaz, a konvert idéjén nm lehetett tudni hogy ő a d209, ezt viszont minden óvodás, így bródí, konc, somló, zorán - mind-mind tudhattak róla ennyit:

"Karrierje felívelt: 1982 és 1986 között pénzügyminiszter-helyettes, majd 1986/1987-ben pénzügyminiszter lett a Lázár- és a Grósz-kormányban, majd 1990-ig a Németh-kormányban a minisztertanács gazdasági ügyekkel megbízott elnökhelyetteseként tevékenykedett. Szerepet vállalt az adórendszer modernizálásában. 1987 és 1989 között az MSZMP KB tagja volt."

Zorán, aki eldünnyögte a "Csak egy tánc" című számot aztán kiment
csápolni a komcsiknak, b+, elhányom magam!

Ő egy fiatal ember:-)
Amint látszik a képen.

Négy évvel fiatalabb, mint Szörényi.
De Szörényi jobban néz ki.

A hang az Isten ajándéka, a többi az ördögé.

A győri zsidótemető gondnoka.

Hogy mi van? Nézd már meg, hogy Balázs Péter milyen darabokban játszott, aztán okoskodjál!

Megnéztem, hogy hány éves Gáti. Az a négy év bizony sokat számít, - egy színésznőnek, de nem egy szinkronhangnak.
Jóképű voltál fiatal korodban. De most, hogy megöregedtél kiütközött rajtad a fajtajelleg.
Egyszóval marha ronda vagy, öregem!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés