Értem én, hogy Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel semmire

2020. október 28. 18:02

Hont András
Facebook
De legalább saját soraikból kikerülő főpolgármester érdekeit figyelembe vehetné.

„Térjünk vissza néhány szó erejéig a Párbeszéd nevű élősdi parancsuralmi terveire – mégpedig Karácsony Gergely miatt. Ő Budapestnek mégiscsak a főpolgármestere, és mindenkinek az volna az érdeke, hogy el tudja látni a feladatát – jól, rosszul, majd mindenki megítéli megbízatása végén –, s ne hülyeségek miatt kelljen magyarázkodnia. Utaltam már rá, hogy befolyása saját pártjára vetekszik a magyar politikusok amerikai elnökválasztásra gyakorolt hatásáéval. (Számomra is rejtély, hogy akkor meg miért társelnök).

Ezúttal is a frakció önmaga terjesztette elő az indítványcsomagot. Információim szerint a Fővárosnak semmi hasonlót nem áll szándékában bevezetni, a parlament meg úgyis leszavazza azt a javaslatot, amely szerint »a kormány rendelje el, hogy a tömegközlekedés csak munkába járáshoz, valamint idősgondozáshoz, gyermekek gondozása érdekében legyen igénybe vehető vagy akkor, ha élelmiszerbolt, gyógyszertár ötszáz méteren belül nem elérhető, s csak azon esetekben, ha egyéni közlekedés igénybevételére nincs mód«. A Fidesz azonban lecsapott, és felületein ezerrel hirdeti, hogy Karácsony pátja kitiltaná a tömegközlekedésből az időseket. 

[...]

Értem én, hogy Szabó Tímea udvartartása nincs tekintettel semmire. Sem a valóságra, sem a gyermekek nevelési és társasigényeire, sem a kegyeleti szempontokra, de legalább saját soraikból kikerülő főpolgármester érdekeit figyelembe vehetné.”
 

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 89 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Varga Damm Andrea szerint a kormány a Párbeszédet vette meg:

https://mandiner.hu/cikk/20201..

Szabó Timea orvosi eset. A rá szavazó óbudaiak ítélőképességét nem minősítem, mert minősíthetetlen.

nincs uj a nap alatt, a G nap utan Torkos Matild meg Szereto Szabolcs is fordultak ekkorat... ki fizeti a zeneszt, annak szol a nota

husz eve meg lett volna ebben racio de ven kurva mar...

Hontnak:
Undorító a hvg-s cikkek alatti hozzászólások. A koronavírus kapcsán a kormánypárti fertőzöttek halálát kívánják, valamint újabb fertőzöttek el örülnének. A HVG ezzel hergeli az olvasóit. Mindenki tudja, mit művelnek egy kormánypárti ember halála kapcsán!
A HVG ilyen esetekben engedi a hozzászólásokat.
Viszont: szivárványos témában nem szólhatnak hozzá a HVG olvasói, ezzel védi a lap a szivarvanyosokat!
Undorító a HVG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés