Gyurcsány Ferencet nem hatalomra, hanem börtönbe kell juttatni

2020. október 26. 13:59

Dúró Dóra
Facebook
Gyurcsánnyal közös nyilatkozatot kiadni október 23-ára túlmegy mindenen, amit eddig a Jobbik csinált.

„Gyurcsánnyal közös nyilatkozatot kiadni október 23-ára túlmegy mindenen, amit eddig a Jobbik csinált. A 2006. őszi események törésvonalat, identitás-meghatározó szerepet játszanak az életünkben, a magyar politikában. Emberek szemét kilőtték, békés tüntetőkkel szemben követett el tömeges jogsértést a saját rendőrségünk, és az elmúlt harminc év legjelentősebb tüntetés-sorozatára került sor Budapest utcáin, mert az akkori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc hazudott »reggel, éjjel meg este«. Sokunk életében és a magyar politikában is új korszak kezdődött, amikor a kommunisták utódai vérbe fojtották az 1956-os, antikommunista forradalom 50. évfordulóját.

A Jobbik azok nélkül az események nélkül és azok nélkül az emberek nélkül, akik akkor az utcákon önfeláldozóan harcoltak, nem erősödött volna meg, nem jutott volna a Parlamentbe. A Gyurcsány elleni tüntetések vezető szerepéből eljutni oda, hogy a volt KISZ KB titkárral, az 1956-os forradalom 50. évfordulójának vérbe fojtójával és az MSZMP utódpártjával közösséget vállalnak október 23-án, azt jelenti, hogy megtagadják az antikommunizmust és megtagadják a 2006-os politikai generációt.

A Mi Hazánk nem teszi: ahogy elnökünk és több vezető politikusunk is vezető szerepet vállalt akkor a kommunista zsarnok elleni harcban, nincs ez másképp most sem. Gyurcsány Ferencet nem hatalomra, hanem börtönbe kell juttatni. Ennek elmaradása, az elszámoltatás hiánya pedig egyértelműen a Fidesz felelőssége.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 61 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés