Öngyilkos merénylő robbantott Kabulban, többen meghaltak

2020. október 24. 16:47

Az áldozatok között gyerekek is vannak.

2020. október 24. 16:47

Legalább tizenhárman meghaltak egy kabuli oktatási központ elleni öngyilkos merényletben szombaton, további harminc sebesültet kórházba szállítottak – mondta el egy afgán tisztségviselő.

Úgy tudni, hogy az áldozatok között gyerekek is vannak. Szaíd Dzsámi egészségügyi szóvivő szerint a halottak száma tovább emelkedhet.

A belügyminisztérium szerint az öngyilkos merénylő be akart jutni egy oktatási központba az afgán főváros többségében síiták lakta, nyugati részén, de a biztonsági őrök feltartóztatták. Ekkor röpítette levegőbe magát. A tálibok egyik szóvivője tagadta, hogy közük lenne a történtekhez. Korábban az Iszlám Állam nevű terrorszervezet is több merényletet követett el Kabulban.

(MTI)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
annamanna
2020. október 25. 00:15
A "kés, villa, olló nem gyerek kezébe való" mondást sajnos ma már ki kell terjeszteni arra, hogy a civilizációs találmányok nem azok kezébe valók, akik nem hajlandóak iskolába járni. A tanulatlan embercsoportok kezébe került találmányokból biztosan pusztító eszközök, fegyverek lesznek. Az ő kezükben még a kapanyél is elsül.
pumuklik
2020. október 24. 21:16
Kabul qrvája is ott van?
civis72
2020. október 24. 17:59
és a libernyákok szerint az a megoldás ha ilyen embereket telepítünk európába
Rugo
2020. október 24. 16:57
Európában is sok van ebből a fajta iszlamistából.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik