Nehéz lehet olyan interjút összeállítani, amelyben az elkövetőből áldozat lesz

2020. október 15. 17:16

Varga Judit
Facebook
A HVG-nek sikerült.

„Az ellenzék szerint nem létező szabad sajtó egyik ökle, a Hvg ma címlapinterjút közölt Donáth Anna szlovák, liberális szövetségesével, Michal Simecka-val, aki egyben az Európai Parlament jogállamisági jelentéstevője. 

  • Azt nehéz lenne diplomatikusan minősíteni, hogy a Momentum szlovák testvérpártjának EP képviselője egy általa fasisztának nevezett szlovák párt és a Magyar Kormány politikája között párhuzamot von.
  • Az viszont mindig megmosolyogtató, amikor az Európai Parlamentből valaki azt nyilatkozza, hogy »a probléma az, hogy a magyar és a lengyel kormány aláássa a jogállamiságot és azokat az elveket, amelyek betartását az összes állam önként vállalta.« Ez az Európai Parlament volt az, amely a magyar jogállamisággal foglalkozó Sargentini-jelentést úgy fogadta el, hogy »elfelejtették« az eredménybe beleszámolni a tartózkodó szavazatokat, amivel »csak« a saját Eljárási Szabályukat és az Európai Unió Működéséről Szóló Szerződést sértették meg a jogállamiság nevében.
  • Az interjúban egyébként az objektív/független Hvg újságírója arról »elfelejtette« megkérdezni a liberális szlovák politikust, hogy mit szól ahhoz, hogy szövetségese, Donáth Anna kiszivárgott videója alapján egyértelművé vált, hogy a magyar ellenzék tudatos hazugságokat és álhíreket terjesztve vádolta egy világjárvány közepén Brüsszelben és idehaza a Magyar Kormányt azzal, hogy a koronavírus-törvénnyel diktatúrát épít.

Nagy erőfeszítésekbe kerülhet olyan interjút összeállítani, amelyben az elkövetőből áldozat lesz. A Hvg-nek sikerült.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 79 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Mondjuk, Donath Annara mar szavak sincsenek.
Ahogy onelegulten vihog, amikor behuz egyet-egyet Magyarorszagnak, az mar beteges.

Kolcsonkerhetnek esetleg Bangonet, Vadait, Fegyort vagy Borbelyt? Varjut vagy Korozst? Esetleg Gal Zsirt? Netan Gyurcsanyt vagy a nejet?

A jogállamiság fellegvárának számító Tótiában, elveszik a magyar
nemzetiségüek állampolgárságát, alkotmányosan kiszorítják a
magyarokat maguk közül és érvényben vannak a Benes dekrétumok.


Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés