Személyesen fogom támogatni Bíró László közös ellenzéki jelöltet

2020. október 01. 21:32

Bőven jut minden szavazókörbe minimum két független szavazatszámláló.

2020. október 01. 21:32
Márki-Zay Péter
Facebook

„Október 3-án és október 10-én szombaton is személyesen fogom támogatni a Borsod 6. OEVK kampányát és Bíró László közös ellenzéki jelöltet.

Köszönöm a Mindenki Magyarországa Mozgalom borsodi Kossuth köreinek lelkes részvételét a kampányban és a szavazatszámlálásban - segítségükkel elértük, hogy nem kell az ország sok más részéből is jelentkezett önkénteseknek órákat utazniuk, bőven jut minden szavazókörbe minimum két független szavazatszámláló. Köszönöm!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 114 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Esvány
2020. október 02. 17:05
Mondd, te idióta, téged nem polgármesternek választottak meg (de nagy marhák voltak, akik rád szavaztak!)? Akkor nem azzal kellene foglalkozni, ha már a fizetést fölveszed? Bírót támogatni elég lesz a pápai proli is, ő jobban ráér.
öszödibeszéd
2020. október 02. 16:33
sorosgyörgy openszoszájitija is támogatja a náci jelöltet. Karl Popper meg forog a sírjában. Mint egy propeller.
Megtalálta
2020. október 02. 15:47
miniszterelnök-önjelölt
nyugalom
2020. október 02. 14:43
Garantalt a kispesti, miskolci, hmezővhelyi es pesti libsi-komcsi gyalazatos, alkalmatlan banda! Csődbe visznek mindent, marki is , a bukott, leszerepelt alak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik