Varga Judit: Jourová alelnök asszonynak le kell mondania!

2020. szeptember 28. 16:04

„Az Európai Bizottság a szerződések őre, Jourová kijelentései nem egyeztethetők össze alelnöki pozíciójával. Ezért mennie kell”! – írta közösségi oldalán az igazságügyi miniszter.

2020. szeptember 28. 16:04
null

„Věra Jourová, az Európai Bizottság alelnöke a Spiegel német hetilapban megjelent szeptember 25-ei interjújában a konstruktív párbeszéd helyett ismét nyílt támadást intézett Magyarországgal szemben” – írta közösségi oldalán Varga Judit hétfőn.

„Jourová alelnök asszony megsértette Magyarországot”

Mint a miniszter fogalmazott: Joruvá szerint „Orbán Viktor beteg demokráciát épít Magyarországon”. Varga Judit közölte:

A miniszter szerint a politikus „nyilatkozata szembe megy az európai értékekkel és a lojális együttműködés követelményeivel”. Hangsúlyozta:

Varga Judit azt írta: „az Európai Bizottság a szerződések őre, Jourová kijelentései nem egyeztethetők össze alelnöki pozíciójával. Ezért mennie kell!” Hozzáttette: „ezt ma elmondtam a Salzburgi Európa Fórumon is, amelyet az ORF élőben közvetített.”

Címlapkép: Facebook

Kapcsolódó cikkek

Összesen 232 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
youngboy
2020. szeptember 29. 15:46
Nem kell más, mint Jurová és Varga Judit képére tekinteni. Nem arra utalok, hogy a cseh hisztérika rusnya, a mi miniszerasszonyunk meg Miss Európa lehetne (bár ez is igaz), hanem az arcukra és a tekintetükre. Erről a bizottsági elnökhelyettesről (te jó isten, ez a nő elnökhelyettes, kár hogy nem vagyunk olyan erősek, mint a britek, hogy azt tudnánk mondani, ebből a bányabéka feneke alatti színvonalból és zagyvaságból nem kérünk!) egyszerre ordít a sunyiság, a mérhetetlen ostobaság és a "pozícióba" került buta emberek gőgje. Ezzel szemben ott áll Varga Judit értelme, őszintesége és tisztasága. Libernyákok, tegyétek szívetekre a kezeteket, ne mondjátok már hogy ez nem 100 százalékig igaz!
bauerb
2020. szeptember 29. 11:31
No, engem megsértett. És azt hiszem még kb 3 millió magyart. Felvilágosítanám: ha a Kormányt sértegeti úgy azokat is minősíti, akik a FIDESZ-KDNP-re - vagyis a jelenleg regnáló kormányra - adták le a voksukat. Ön honnan tudja, hogy a magyarok többségét nem sértette meg ? Forrás ? Egyébként, mitől hóhér O.V. ? Ki is lövettett a tömegbe 2006-ban ? Ön szerint az mennyire felelt meg a 'JOGÁLLAMNAK' - amiről most már elmondhatná vki, hogy ez mit takar-. A jogot - a Liszaboni Szerződést - alelnök asszony sértette meg (ld. 2. paragrafus.). Olvasni kéne, nem csak libernyákolni azaz tudás nélkül beszélni ld. még Dobrevova :)
szeekely
2020. szeptember 29. 09:44
Kenyertores Veronkaval...? Hahh!
annamanna
2020. szeptember 29. 02:43
Engem nem sértett meg, tehát nem sértett meg MINDEN magyar embert. Ha összeszámolnánk, hányan érzik magukat sértődöttnek ebben az országban, akkor biztosan nem tízmilliós számot kapnánk. Inkább csak tízet. Szimplán. A többieket nem érinti, nem érdekli, el sem jutott hozzájuk, és azt sem tudják, ki ez a nő. Vagy kicsoda Varga Judit. Utóbbit nyilván Vera Jourova sem tudja. És nem is érdekli.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik