Fel kell számolni a rombolást

2020. szeptember 23. 13:50

Tóth Bertalan
Facebook
A mostani hatalom nagyrészt egzisztenciális és fizikális félelemre épül.

„Ez nem maradhat így! A Magyar Szocialista Párt célja a kormányváltó szövetségben, hogy felszámolja a félelmet, az igazságtalanságokat és a rombolást! Kongresszusunk teljesen egyértelműen megfogalmazta: kormányváltásra és korszakváltásra van szükség. E szerint építjük a szociális demokrácia programját. Mert a demokratikus fordulatnak szociális fordulattal kell párosulnia, a társadalmi különbségeket csökkenteni kell! Átfogó béremelésre és nyugdíj-felzárkóztatásra, átfogó bérlakás-építési és energetikai korszerűsítési programra van szükség, és hogy újra tömegek tanulhassanak! Riasztó, hogy a kormány alattvalókat akar nevelni. Ő akarja megmondani, ki hazafi, ki nemzeti, ki keresztény. Riasztó az is, hogy továbbra sem kormányozni akar, hanem csak kampányolni.

A kormányváltó koalíció felelőssége, hogy figyeljünk egymásra, és váll vállvetve védjük egymást, megvédjük az álmunkat és a célunkat. Még soha nem jutottunk ilyen közel a kormányváltáshoz, mint az augusztusi ellenzéki megállapodással: egy közös jelöltje lesz a kormányváltóknak minden választókerületben, közös programmal indulunk, és nemcsak az ellenzéknek: az egész országnak keresünk közösen miniszterelnököt. Év végére meg kell állapodnunk a programban, a menetrendben, a technikai kérdésekben, hogy 2021 már a jelöltkiválasztásról, a közös program ismertetésről és az előválasztásokról szóljon, ahol a választók is segíthetnek, beleszólhatnak a folyamatba. S ha jövő őszre megvan az összes jelölt, onnantól közös kampánnyal, közös arculattal és közös üzenettel lépjünk fel.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 65 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Viszont TÓTH BERTALAN szövege nagyrészt szemen szedett hazugságokra épül!

Az mszp húzóneve..

Epitjuk a szocialis demokracia programjat, kongresszusunk igy meg ugy - tiszta kommunista beszed.
Agival nemcsak vall vallvetve, hanem mell mellvetve is vedhetitek a ti tudjatok mit!
A magyar nyelvvel hadilabon alltok. Es nem csak azzal!

Lehet ennyire hülye egy pártelnök, mint Tóth Bertalan.

"Több dolgok vannak földön és égen, Horatio..."

„… mintsem bölcselmetek álmodni képes” – Mondja nekünk Hamlet

A magyar abszurd......egy ilyen tehetségtelen, az embereket hülyének, amnéziás állapotban szenvedőnek néző primitív ripacs párt-társelnök lehet Magyarországon. Elképesztő mélyrepülés.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés