Örömmel felsorakoznak egy virtigli náci mögé

2020. augusztus 20. 0:51

Bayer Zsolt
Magyar Nemzet
Bármikor felhasználják a nyilasházmestereket, a „kisnyilasokat”, ha politikai érdekeik ezt kívánják meg.

„»A Szent Koronára letett eskü meg smafu. Mifelénk két új alapszervezet is alakult, engem ez jobban érdekel, mint Judapest.«

Vajon kitől származnak ezek a mondatok? Csurka Istvántól? Goebbelstől? Tőlem? Ugyan, dehogy! Ezek a mondatok Bíró Lászlótól származnak. Önök pedig most joggal teszik fel a kérdést, kicsoda az a Bíró László? Igen, egy senki. Egy igazi nyilasházmester, ám történetesen ő az »összellenzéki« jelölt a tragikusan elhunyt Koncz Ferenc helyére a szerencsi körzetben. Amúgy jobbikos, ha eddig nem jöttek volna rá, nézzék meg az arcát és a szakállkáját.

Nos, ez a Bíró László követte el a fenti mondatokat. És? Igen, tisztelt olvasóim, pontosan erről az és-ről szól ez a cikk is. Arról, hogy a hazai baloldalnak soha nem számított és most sem számít az antiszemitizmus, és bármikor örömmel felsorakoznak egy virtigli náci mögé, bármikor felhasználják a nyilasházmestereket, a »kisnyilasokat«, ha politikai érdekeik ezt kívánják meg.

Hajdan egy emberi selejt, bizonyos Rákosi Mátyás állt elő azzal a veretes gondolattal, miszerint »elvtársak, önöknek könnyű a dolguk – de nekem kilencmillió fasisztával kell a szocializmust felépítenem.«, és hozzá is fogott. És lám, a hazai baloldal visszatér gyökereihez, és nekilát Bíró Lászlóval »eltüntetni« és »börtönbe zárni« Orbánékat, továbbá felépíteni a szocializmust, ugyanis most éppen az a remek ötletük akadt, hogy legyen minden ingyen. (Amikor hatalmon voltak, az volt a jelszó, hogy »nincsen ingyen leves«, de hát kérem, változnak az idők…)

S persze a nemzetközi baloldal is visszatért gyökereihez, hiszen ma egy magára valamit is adó baloldali antiszemita és Izrael-ellenes, Amerikától Franciaországig. S mindez persze nem fogja megakadályozni a hazai baloldalt abban, hogy továbbra is antiszemitázzon, és Bíró Lacival a háta mögött antiszemitázza mondjuk a Hír TV szereplőit egy kifejezetten vicces és ártatlan »jákobozás« miatt.

Ennek a moslékosvödör koalíciónak soha, semmihez sem volt erkölcsi alapja, lévén moral insanity. A legkevesebb oka s joga pedig az antiszemitázáshoz van, erre többek között Bíró László a cáfolhatatlan bizonyíték.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 205 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Arra várok, mikor kerül felszínre a Jobbik VALÓDI története 2006-tól.

Valóban tiszteletre méltó. Vajon miként fogja ezt a pelenkázást
csinálni a Parlamentből? Mi lesz fontosabb? A pelenka, vagy a
képviseltek?

Ez egy menekülési kísérlet a részéről, hogy alapos indokkal mással
pelenkáztathassa a feleségét, miközben ő maga Budapesten hetyeg a
titkárnővel.

Nem baj, ha antiszemita, csak orbánozzon, netán cigányozza le Orbánt.

Na ja!
A Jobbik megtérése kétkötetes könyv témája lehetne.
Az egyik: Vona Gábor megtérése a Spinoza-ház ,,templomában,,.
A másik: Jakab Péter megtérése a Dobrev-Gyurcsány-ház templomában.

Hajlandó??? Jóban rosszban! Ezt fogadták meg.

Mi köze van ennek a náci szövegeihez?

Hitler instrukcióban adta ki pártjának a Nemzeti Szocialista Német Munkáspártnak: vegyenek fel minden jelentkező kommunistát kérdezés nélkül.
Indoklásul kifejtette Rauschningnak: "a kispolgár szociáldemokrata vagy a szakszervezeti vezető soha nem lesz nemzeti szocialista, de a kommunista mindig az lesz."
George Watson cambridgei egyetemi tanár könyve, The Lost Literature of Socialism, 1998 (A szocializmus elvesztett irodalma), 73.old.

Egy független fiatal csajt összehasonlít ezzel a nemtudomhányéves nős pacákkal!

Az a baj, hogy nem nőkkel szelfizett? Az tetszene az ellenzéki médiának.

Hiába kér bocsánatot, - utasításra - ez a véleménye akkor is megmarad.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés