Felmondanak csomóan az Indexnél és ennek örvén a 444 pénzt gyűjt magának?

2020. augusztus 08. 22:26

Ez mennyire szolidáris hozzáállás?

2020. augusztus 08. 22:26
Skrabski Fruzsina
Skrabski Fruzsina
Facebook

„Az mennyire szolidáris hozzáállás, hogy felmondanak csomóan az indexnél és ennek örvén a 444 pénzt gyűjt magának?
#hullarablas”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senki Alfonz
2020. augusztus 09. 21:24
Hé Mandis rendszergizdák!! Ezt a sturmovikot faszonharapta a saját egere, hogy sorozatban másolgatja tiltó kommentjeit. Az nem érdekes, hogy így lett magas a kommentszáma, de foglalja a helyet és mások olvasását, áttekintését nehezíti!! Miatta redundáns a kommentszövegek adatállománya!!!!!!
Megtalálta
2020. augusztus 09. 11:34
"Ez mennyire szolidáris hozzáállás?" Szolidáris? Ez a lehetőség egyáltalán felvetült? Akkor lenne szolidáris, ha teszem azt az indexes újságíróknak gyűjtenének pénzt. Ez nem szolidaritás, ez konkrétan dögevő mentalitás.
kunfia
2020. augusztus 09. 09:02
Facobook harcos képzést indít a FIDESZ,belestem: -Ha valaki bírálni merészeli doktorminiszterelnökúr strómanját,mit reagálsz,mit mondasz? -Bammeg a húúva anyádat! -Azért vagyunk itt,hogy sokkal cizelláltabban,kulturáltabban válaszoljunk az ellenzéki kritikákra,azaz beleszőjük doktorminiszterelnökúr érveit is!Nos tehát ennek tudatában mit válaszolnál,ha Lőrincet bántanák? -Bammeg a húúva anyádat te libernyák!
Pierre
2020. augusztus 09. 08:50
ostoba nerkurva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik