Szövetség az ördöggel

2020. augusztus 06. 13:31

Gyurcsány ezt a sok buta taknyost megeszi, esetleg megissza, reggelire.

2020. augusztus 06. 13:31
Aristo
aristo.pestisracok.hu

„Látszólag tehát semmi különös nem történik, a rablók összevesznek a koncon, ha a rablóbanda nem áll egységes irányítás alatt és nem beszélik meg előre, hogy miképpen osztoznak. Van azonban egy általánosabb és ezért tanulságosabb vonulata a dolognak. Ez pedig az, hogy – mint említettük – közismerten rossz kimenetelű dolog az ördöggel üzletelni. Márpedig a Momentum ezt tette/teszi, mikor összefog Gyurcsánnyal, mert vele nem érdemes üzletelni. No, nem holmi értékek és politikai ellentétek okán, hanem egy sokkal egyszerűbb dolog miatt. Egészen egyszerűen azért, mert Fletó egy gátlástalan, züllött, hazug, jellemtelen gazember, aki eddig soha, egyetlen ígéretét nem tartotta be és mindenkit elárult már, aki valaha a szövetségesének gondolta magát.

Vele egyszerűen nem lenne szabad szövetséget kötni, hiszen nyilvánvalóan sohasem lesz képes megtagadni önmagát. Olyan ő, mint a skorpió, aki akkor is megmarja a békát, ha emiatt mindketten megfulladnak, mert ilyen a természete. A politikát ugyanis emberek csinálják, bármi legyen is a zászlóra írva, és rossz emberek csak rossz politikát tudnak csinálni. A Momentum – ami a látszattal ellentétben nem párt, hanem médiaesemény – most megtanulhatja az esetből, hogy milyen szövetkezni az ördöggel.

Persze egyáltalán nem biztos, hogy képesek rá, hiszen gyanakvásra ad okot, ha végigtekintünk azokon a szellemóriásokon, akik képviselik. Ha végigtekintünk a fél analfabéta taknyosokon, akik hol az öregek szavazati jogát akarják elvenni, hol pedig utcai zavargásokat vizionálnak, akkor nem lehetünk túl optimisták a tanulóképességük tekintetében. A tanulással kapcsolatban nem ad bizalomra okot az sem, ahogyan Soproni Tamás nyalja Fletó fenekét. »Bízom Gyurcsány Ferenc politikai bölcsességében. Sőt biztos vagyok benne, hogy érti, a kormányváltás sokkal fontosabb annál, minthogy hagyjuk, hogy egy helyi banda ekkora éket verjen a pártok közé.«

Túl azon, hogy Gyurcsánnyal kapcsolatban a »bölcsesség« szó használata semmi módon nem indokolható, ennyi erővel nagyobb eséllyel bízhatna, mondjuk a lottó ötösben. Az ő számára nem a kormányváltás a fontos, hanem az, hogy ő legyen az ellenzék vezére és úgy tűnik, jól áll vele, mert ezt a sok buta taknyost megeszi, esetleg megissza, reggelire. A gödi esetben – mint cseppben a tenger – tükröződik mindaz, amire számíthatunk, ha ne adj` Isten, hatalomra kerülnek. Csak ezért nem tudunk felszabadultan röhögni az egészen.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 75 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2020. augusztus 06. 21:30
Arisztid a megszokott nulla.
Selamat
2020. augusztus 06. 19:17
"Gyurcsány ezt a sok buta taknyost megeszi, esetleg megissza, reggelire." Szerintem ez egyáltalán nem biztos. Míg gyurcsány egy önmaga képezte opportunista, kommunista énjébe már régen belebetonozódott gazember, addig ezeket, a szintén születetten velejükig romlott momentumosokat megállás nélkül képzik Soros legmocskosabban gondolkodó emberei. Egyelőre nem tudnám megmondani, hogy ki fogja a másikat legyőzni. De az biztos, hogy sörrel a kezemben fogom végignézni.
szeekely
2020. augusztus 06. 18:15
Donath Anna jol latja, hogy Gyurcsany ravetette nagy naci szemeit a Momentumra es maga ala akarja gyurni. Beindult a DK terror-kommando, izelitot ad az igazi Ferkobol, aki kilovette a szemeinket 2006-ban es Izraelbol verbuvalt zsoldoshadsereggel, alarcokba bugyolalt terroristakkal verette szet a magyar emberek igazsagos es jogos megmozdulasat a Gyurcsany-terror ellen! Beindult hat ujbol a Gyurcsany-Dobrev maffia, halomra olik belulrol az ellenzeket, csak a hatalom, a dominancia szamit nekik. A Fideszhez persze nem nyulnak, az tul nagy falat. Lol. Meg jo a kormanyoldali szovetseges amugyis a haznal... Bauer ideologus ur, a DK Lukacs Gyorgye is megkezdi a szokasos bofoges-rohamot. Ilyen szanalmas, toprongy ellenzeke van ma Magyarorszagnak. Az Index elleni operaciot a Gyurcsany-vezette jakobinusok hajtottak vegre. Feladatuk a total amator es gyermeteg Momentum-stilusu ellenzek betorese es betagozasa a Demokratikus Koalicio eroterebe. Ne essek felreertes, itt kokemeny hatalmi harcot latunk a szemunk elott kibontakozni. Gyurcsany Ferenc es Dobrev Klara eroi egyfajta hitlerista Rohm-puccsot hajtanak eppen vegre az ellenzek ellen - a vetelytarsak lenduletenek megtorese, - lassu visszaszoritasa es - vegso megsemmisitese erdekeben - az ellenzek folotti totalis kontrol megszerzese celjabol. Kinek erdeke az Index-operacio sikere es a Gyurcsany-vonal teljhatalomba kerulese? Elsosorban a Fidesznek, hiszen a Fidesz mar megtanulta kezelni Gyurcsanyt es a dobrevista jakobinusok iszonyatos ostobsagat. - Megtanulta kezelni, - megtanulta kirohogni, sot, - megtanulta a maga javara forditani! A Fidesz es a Demokratikus Koalicio szerelmes szimbiozisa tartja fonn a magyar demokracia stabilitasat! Mindenkinek igy jo. A Fidesz kormanyoz, Ferko pedig csak imitalt tulelesbol akar megelni, s szemelye eppen Orban Viktor ujabb es ujabb gyozelmeinek legfobb biztositeka! Orban mindig hatalomban marad, amig a szelutott jakobinus-bolsevista Gyurcsany es Dobrev viszi a primet a "kormanyvaltok" kozott, hiszen Gyurcsany elutasitottsaga a magyarok kozott igen magas! Tobben utaljak Ferkot, mint Dobrev Klarat, pedig Klara asszony sincsen senkinek sem a szive csucskeben azzal az eroszakos-maszkulin arroganciajaval! Soha nem lesz semmi eselye ujbol egy DK-vezette koalicio gyozelmenek vagy egy Gyurcsany-Dobrev vezette kormany megalakulasanak Magyarorszagon. Legalabbis nem ebben az evszazadban! Jol tudja ezt a Fidesz es Orban Viktor, jokat rohognek a markukba es segitik Ferko amokfutasat minden leheto modon, most peldaul eppen az Index egesz szerzogardajat nyomatjak at a Dobrev-maffia posztkommunista rejtett elitjenek uralma ala.
jord
2020. augusztus 06. 18:04
Tipikus balkáni sötét paraszt hozzáállás, mondhatnám igazi román mentalitás vagy akár cigány életszemlélet. Lehet hogy ők milliárdosok lesznek de nekem is leesik valami---na ezért szavaz a sok iskolázatlan, sötét barom a fideszre--valahogy élni kell!!!! Bár igazából sajnálom hogy hogy eljött ez a világ hogy a társadalom nagy része állandó alamizsnát vár az államtól... Lehetett volna másképp is--saj nos itt megálltunk----a jövő meg reménytelenné vált-sajnos
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik