A színész Luke Evans videóban áradozik a gyönyörű Budapestről

2020. augusztus 06. 10:05

Evans teljesen beleszeretett a városba, és esze ágában sincs titkolni ezt – írta meg a Player.hu.

2020. augusztus 06. 10:05
null

A Player.hu szerint olyan lelkesen beszél Budapestről Luke Evans, hogy kedvünk támad szétnézni csak úgy, fel a Gellért-hegyre, átsétálni a Szabadság-hídon, megtenni mindazt, amit ő is szokott, és szerinte egészen fantasztikus ebben a városban. Mindezt egy videóban foglalja össze a The Alienist című sorozat tavalyi forgatása közben.

A Petőfi Live pedig arról ír, hogy a járványhelyzet előtt a külföldi színészek szinte egymást váltották fővárosunkban, a különböző forgatások miatt, amit persze mindannyian meg is örökítettek. 2019 nyarán A Halál angyala (The Alienist) című sorozaton dolgoztak Magyarországon, aminek főszerepében Dakota Fanning-et és Luke Evans-t láthatjuk.

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
öszödibeszéd
2020. augusztus 08. 06:30
Budapest a szülővárosom, a világ legszebb városa. Sosem költöznék el Budapesten kívülre, pláne nem külföldre. A fenti összeállítás jó, a színésszel mélyen egyetértek.
Akitlosz
2020. augusztus 06. 15:10
Nem azért jönnek Budapestre, mert szép, hanem azért, mert nagyon olcsó a magyar a munkaerő, ráadásul adókedvezményeket is kapnak a magyar kormánytól. Sőt megrendeléseket ilyen reklámfilmek készítésére. Ez a lelkes áradozás fizetett munkának tűnik. Színészről van szó, akármit el tud játszani.
jánosbácsi
2020. augusztus 06. 13:23
A fideszesek legszivesebben lebontanák Budapestet.
Aerion
2020. augusztus 06. 13:18
2019 nyarán? Hát igen, akkor MÉG sokkal kevesebb volt a hajléktalan, a kutyaszar, a hányadék, a szemét és a kosz az utcákon, de jöjjön csak el most! Azóta már demokratizálódott a főváros!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik