Kiváló a műsor: épp egy kanál vízbe fojtják bele egymást az ellenzéki pártok

2020. augusztus 06. 18:48

Kár értük, kiváló ügynökök voltak.

2020. augusztus 06. 18:48
Pilhál Tamás
Pesti Srácok.hu

„A Momentum szerint a gödi DK frigyre lépett a Fidesszel. A DK szerint a gödi Momentum lefeküdt a Fidesszel. Ezalatt Márki-Zay Péter arról értekezik, hogy a városi fürdőbe folyton belerondít valaki, és nem kizárt, hogy a Fidesz az. Kunhalmi egy balatoni szabadstrandon azt ecseteli: nincsenek szabadstrandok. Közben Hadházy kásás hangját hozza a szél a lépcsőkorlát felől. A sok kis tünet együttesen arra mutat: a honi ellenzék visszavonhatatlanul megtébolyodott. Kár értük, kiváló ügynökök voltak.

Titokban készült két hangfelvétel Göd momentumos polgármesteréről, s ezeket mint véres kardot lobogtatja egymás felé Gyurcsány szektapártja és a Momentum. A DK-s Rónai Sándor által közzétetten az hallható, hogy Balogh Csaba városvezető – még kimondani is borzalom – egy fideszes alpolgármester kinevezéséről ábrándozik. A másikon (melyet válaszul a Momentum tett ki valahová) állítólag az hallatszik, hogy nincs is ilyen szándéka Baloghnak. Közben megy az üzengetés: a DK a polgármestert szidja, aki szerintük egy diktátor, alkalmatlan mindenre és fideszesnek tűnő káderekkel tölti föl az önkormányzatot; a Momentum viszont a DK-t kóstolgatja. Persze, mindkettő leginkább a Fideszt okolja mindenért. Hiszen az ő köreikben közismert: a koronavírust is Orbán terjesztette el magát kínai denevérnek álcázva…”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. augusztus 07. 23:22
"Kiváló a műsor: épp egy kanál vízbe fojtják bele egymást az ellenzéki pártok" A Fidesz is kicsinálta a kisgazdákat és az MDF-et. A KDNP-t meg úgy olvasztotta magába, hogy már csak névleg létezik.
Krupp Skya
2020. augusztus 07. 11:53
Ilyen a Broth Kampf, vagy ahogy a bolgár tehén mondja oroszul a Khleba Vojna.
pitypang1125
2020. augusztus 07. 07:56
Már előre töhögök, hogyan fogják ezek 22-ben kicsinálni egymást. Megy majd a mószerolás, a névtelen bizonyíték, feljelentések megküldése az ügyészségre. He-he.
BőröndÖdön
2020. augusztus 07. 07:03
A közpénzből megvett teszteketért most fizethet az állampolgár...hogy van ez,kedves fidesz?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik