A szabad sajtó után a közösségi médiát is uralni akarják Orbánék!

2020. augusztus 06. 19:25

Számukra már csak a Facebook-nyilvánossága jelenthet komolyabb veszélyt.

2020. augusztus 06. 19:25
Potocskáné Kőrösi Anita
Facebook

„A Facebooknak óriási szerepe van a közvélemény formálásában, arról nem is beszélve, hogy az ellenzéki pártok és követőik számára már szinte tényleg csak ez maradt a maradék nyilvánosság. A közmédia propaganda szócsővé silányítása, az egykor még független sajtó jelentős részének módszeres einstandolása, a Népszabadság és a Heti Válasz kinyírása, valamint az Origo, a Magyar Nemzet, a HírTv, az Index (stb.) megszerzése és átállítása után Orbánék számára már csak a Facebook-nyilvánossága jelenthet komolyabb veszélyt.

Ezért – persze a magyar emberek jogainak védelmére hivatkozva (!) – szeretnék eldönteni és felülbírálni, hogy mely Facebook-profilok léte jogos és mely jogtalan. Számunkra nyilvánvaló, hogy nem a kormánykritikus magyar emberek Facebook-oldalaiért és adataiért izgulnak ennyire a fideszesek, sokkal inkább az van a dologban, hogy a választások közeledtével még a Facebook által biztosított maradék megszólalási lehetőséget is szeretnék az uralmuk alá gyűrni Orbánék.

De köszönjük szépen, nem kérünk belőle, el a kezekkel a Facebooktól!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hencsike
2020. augusztus 11. 11:37
Te szerencsétlen! Minden jobb érzésű jobboldalit és tartalmat tilt a face, csak ti fröcsöghettek ohneende! Már utálok ránézni, mert az orbánfóbiátoktól hemzsegnek még a vicces állatvideók is. Tudod te egyáltalán, hogy miről hadoválsz????
borsika
2020. augusztus 08. 06:09
Nincs mese, ebből tüntizés lesz. A világ pedig Potocsáknénak köszönheti, hogy egyáltalán létezik fészbúk.
Box Hill
2020. augusztus 07. 15:20
Aki a Facebookot szereti, az a cenzúrázott médiumot szereti.
ilkaildiko
2020. augusztus 07. 13:15
Ne balf_aszkodjál már Anita! https://www.youtube.com/watch?v=vDO6IxYEl28
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik