Tetőszerkezetet is megbontott a vihar Bács-Kiskun megyében

2020. augusztus 05. 09:03

Személyi sérülésről nem érkezett bejelentés.

2020. augusztus 05. 09:03
null

Több mint százötven esetben kellett beavatkozniuk a kedd délután Bács-Kiskun megyén átvonuló vihar okozta károk miatt a tűzoltóknak – tájékoztatta a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivője szerdán az MTI-t. Kovács Andrea elmondta, fakidőlések és letört ágak miatt hívták a tűzoltókat, a házak pincéjében, garázsában összegyűlt csapadék eltávolításához kértek segítséget az állampolgárok, de villámcsapásról és megbontott tetőszerkezetekről is érkeztek bejelentések.

A károk leginkább Soltvadkert, Bócsa, Kecel és Kecskemét térségét érintették – közölte a szóvivő. A hivatásos, az önkormányzati és az önkéntes tűzoltók a munkálatokat folyamatosan végezték, amint felszámoltak egy káreseményt, azonnal indultak a következő címre. A műveletirányítási ügyeletre, valamint a káresetek felszámolása során nem érkezett információ személyi sérülésről – tudatta a főhadnagy.

(MTI)

(Kép forrása: MTI/Donka Ferenc.)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick89
2020. augusztus 05. 09:13
Lölőnek azonnal kiutalni 2,8 milliárd vissza nem térítendő támogatást!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik