Nem adhatunk még négy évet Trumpnak

2020. augusztus 05. 20:11

Örökre megváltoztatná a nemzet a karakterét.

2020. augusztus 05. 20:11
Joe Biden
Twitter

„Ha további négy évet adunk Donald Trumpnak a Fehér Házban, akkor örökre megváltoztatná ennek a nemzetnek a karakterét. Nem hagyhatjuk, hogy ez megtörténjen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nempolitizálok
2020. augusztus 06. 13:53
A libsiket uraló hatalom kizárólag ilyeneket alkalmaz. Biden, Clintonné, itt Karácsony, Bajnai. Zombik, bármit aláírnak és nem is igénylik a valódi hatalmat, nem is lennének képesek erre.
hbond
2020. augusztus 06. 10:37
Biden a trójai faló, egy mondatot értelmesen kimondani képtelen, önálló gondolatot megfogalmazni képtelen báb, akinek a hátán hatalomra kerülhet a szélsőbal AOC-vel és többi kreténnel.
szeekely
2020. augusztus 06. 08:24
Donaldinnyo egy igazi elkenyeztetett celeb. Ugy viselkedik mint egy rigolyas tinedzser. A feje lagya... hat az meg nem nott be semennyire se. Produkalja magat, mint egy papagaj, aztan kipukkad mint egy lufi. Marad a nevetseg. Trumpicsek, Trumpicsek, Orban Viktor egyszer meg melyen szegyellni fogja magat, hogy ott bajvigyorgott meg parolazott Veled az Ovalis Irodaban. Micsoda egy blamazs. Oh, Mister President. Ekkor tokfilkot, istenkem... nem csoda, hogy megy le a lecsoba! Ez az ember egyre csak csuszik lefele az emberi minoseg besorolasanal. Mar igazi assh.le ahogy az amcsi mondja, egy erdektelen es hasznalhatatlan figura. Meddig rontja meg a levegot a Feher Hazban?
tevevanegypupu
2020. augusztus 06. 07:32
Ez is vén barom, de azt hiszem a legnagyobb barom Amerikának az a része, aki ezt előhúzta, lehetővé tette, hogy elnökjelölt legyen..és ami szó nélkül tűri,reszketve, félve vagy nemtörődöm módon azt, amit most ott művelnek..Lehet, Apponyi Albert jóslata most teljesedik be..a baj csak az,hogy ugyan azok akik Amerikát tönkre akarják tenni, nálunk is megjelentek..vagy újra erőre kaptak..szomorú..de Európa vezetőinek támogatásával..Amerika és Európa egyaránt nagy córeszben van..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik