Kerpel-Fronius szerint Budapest tartalékok képzésével készül a második hullámra

2020. augusztus 03. 16:07

„Készülünk arra, hogy legyen elég védőfelszerelés, legyen elég tesztünk” – jelentette ki a budapesti főpolgármester-helyettes.

2020. augusztus 03. 16:07
null

Kerpel-Fronius Gábor, Budapest okosvárosért és részvételiségért felelős főpolgármester-helyettese volt az ATV Start mai műsorának vendége. A momentumos politikus azt mondta, a főváros készül a koronavírus-járvány második hullámára. „Készülünk arra, hogy legyen elég védőfelszerelés, legyen elég tesztünk” – jelentette ki.

Ezután arra a kérdésre, hogy vásárolnak-e folyamatosan,azt felelte, hogy tartalékot képeztek a korábban rendelt és fel nem használt készletből. „Tudatosan vannak terveink arra, hogy mit kell máshogy csinálni. Például az idősotthonokban” – tette hozzá Kerpel-Fronius, aki szerint  már tudják, hogy mekkora terek és telítettség mellett lehet hatékonyan izolálni a fertőzötteket.

A Pesti úton volt a legnagyobb probléma. Ott lesz konkrétan ilyen intézkedés? Aki bent van, azt gondolom nem fogják kitenni. Áthelyezik őket?” – hangzott a beszélgetés utolsó kérdése. „Egyelőre az van, hogy nem töltöttük fel ezeket a helyeket olyan nagyon” – válaszolta a főpogármester-helyettes. A teljes adás ide kattintva nézhető meg.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nick69
2020. augusztus 09. 15:03
A folyamatok, akarok mondani a tartalékok mar folyamatban vannak....
makapaka2
2020. augusztus 05. 10:37
Városvezetésre alkalmatlan, kártékony banda.
zalai láma
2020. augusztus 04. 21:48
Ki ez a faszfej?
annamanna
2020. augusztus 04. 18:51
Tényleg lassíthatja a koronavírus terjedését a BCG-oltás, a halálozási ráta is alacsonyabb azokban az országokban, ahol kötelező https://168ora.hu/itthon/bcg-oltas-halalozasi-adatok-koronavirus-188597
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik