BKK: Csütörtökön véget ér a felújítás a nagykörúti villamosok közös szakaszán

2020. augusztus 03. 08:22

A 6-os villamos helyett augusztus 28-áig továbbra is villamospótló busz jár a Petőfi híd, budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér között.

2020. augusztus 03. 08:22
null

Véget ér csütörtökön a felújítás a nagykörúti villamosok közös vonalán, a 6-os önálló szakaszán a nyár végéig folytatódik a munka – tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t. Ismét a teljes vonalon közlekedik a 4-es villamos Újbuda-központ és a Széll Kálmán tér között augusztus 6-án, csütörtökön hajnali 4 órától – közölték. Az Irinyi József utca és a Karinthy Frigyes út csomópontjában kiegészítő pályafelújítási munkákat végeznek, ezért a 6-os villamos helyett augusztus 28-áig továbbra is villamospótló busz jár a Petőfi híd, budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér között – írták.

(MTI)

(Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán.)

Kapcsolódó cikkek

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2020. augusztus 03. 12:37
TARLÓS!!!!!!!!!!!!
Secnir
2020. augusztus 03. 08:31
...de nagy csönd van, fél kilenc, és nincs új hír? bezárt az index, nincs honnan tallózni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik