Aki Loki-múzeumot csinált a háza egyik szobájából

2020. július 11. 8:02

Írta: Sal Endre
A Debrecen most kiesett az NB I-ből, de ez nem tántorítja el Oláh Imrét a fél évszázada folytatott szurkolásától: videóriportunk a debreceni férfivel, aki főszurkolóként múzeumot rendezett be Loki-ereklyéiből.

Ötven éve már, hogy elkezdte gyűjteni a DVSC-vel kapcsolatos emlékeket Oláh Imre. 19 éves volt akkor és eltett emlékbe egy meccsbelépőt. Aztán egy másikat, harmadikat, végül mindet gyűjtött ami a csapattal kapcsolatos, bögréket, sálakat, mezeket, karkötőket és még gombfocicsapatokat is.

A szenvedély odáig jutott, hogy a házában egy külön szobát rendezett be az ereklyéknek.

És, hogy miért csinálja?

„Imádom a csapatot, minden hazai meccsen kint vagyok, de a vendégszereplésekre is elkísérem a gárdát. Igaz, hogy most kiestünk az első osztályból, de ez nem befolyásol. Ha a Bajnokok Ligájában ott voltam Firenzében vagy éppen Liverpoolban, akkor még szép, hogy az NB II-ben is ott leszek a lelátón és drukkolok a csapatnak.”

Nem mellékesen a feleségével együtt teszi, hiszen évek óta közösen járnak mérkőzésre, az asszonyt is rabul ejtette a hangulat, no meg a játék.

Oláh Imre amúgy a DVSC elismert főszurkolója, amikor bajnok lett a csapat, ő is kapott egy aranyérmet… Kell ennél nagyobb elismerés?

Videóriportunk a Loki főszurkolójával!

 

Összesen 5 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés