Tusk Joe Biden sikeréért imádkozik

2020. július 2. 12:50
A lengyel politikus alaposan megismerte Donald Trumpot.

Joe Bident, a Demokrata Párt várható elnökjelöltjét biztosította támogatásáról Donald Tusk, az Európai Néppárt elnöke csütörtökön a Twitteren. Tusk leszögezi, hogy a Szolidaritás szakszervezeti szövetség antikommunista tagjaként, lengyel kormányfőként és az Európai Tanács elnökeként is mindig hitt a republikánus értékekben és Amerika nagyságában. „Reagan volt a hősöm” – teszi hozzá a lengyel politikus.

„Igazán jól sikerült megismernem Donald Trumpot és ez az oka annak, hogy imádkozom Joe Biden sikeréért” – zárta üzenetét a néppárt elnöke.

Az Egyesült Államokban november elején tartanak általános választásokat, és a hivatalban levő, republikánus párti színekben újrainduló Donald Trump kihívója minden valószínűség szerint a demokrata párti Joe Biden lesz.

(MTI)

 

Összesen 58 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Ezt kapta parancsba, ő pedig félti az állását.

Egy következetes, elveihez ragaszkodó lengyel politikus...vagy mégsem? Oda hajlik, ahol megnyitják a folyószámlát. Gerinctelen zsoldosokból áll a politikai paletta nagy része.

Nem értem a Fideszt, miért nem lépnek már ki ebből a gennyes balliberális Néppártból.

Jah, nyilván meg kéne jutalmazni a Demokratákat, mert felforgatták az Usát a vandál csőcselék bátorításával.

Ami az imádkozást illeti, jobb lett volna, ha az 'Isten, ne segíts, csak nézd' elvhez tartja magát.

Ha a Fidesz kilépne, az nagyon kényelmes lenne a Néppártnak, Webernek és Tusknak. Akik nem merik plénum elé vinni a Fidesz kizárását, mert tudják, hogy nincs meg hozzá a többség. Ha biztosak lennének benne, már léptek volna. Ha a Fideszt kizárják, más pártok is távoznak, ha nem zárják ki, akkor az ide betelepített kis liberális mikropártok, akik saját hazájukban nem sokat számítanak, kerülnek lépéskényszerbe. A gerinctelenség az, hogy Werber és Tusk a három bölcsre számítottak, hogy majd azok alapozzák meg a kizárást, de ők nem adták ehhez a nevüket.

Rád is fér az imádkozás, mert már nagyon elkanászodtál.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés