Gulyás: Szerda éjfélkor véget érhet a rendkívüli jogrend

2020. június 16. 14:29

Mindenkit köszönet illet, aki részt vett a járvány elleni védekezésben, létrejött a nemzeti egység, még ha ebben a baloldal nem is vett részt, fogalmazott a miniszter.

2020. június 16. 14:29

A kormány üdvözli az Országgyűlés döntését, amellyel felkérte a kormányt a rendkívüli jogrend megszüntetésére, azt kérik, mielőbb hirdessék ki a törvényt, hogy a kormány is hamar dönthessen, és így szerda éjfélkor véget érhessen a rendkívüli jogrend – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter keddi sajtótájékoztatóján, az Országházban.

A tárcavezető kiemelte: mindenkit köszönet illet, aki részt vett a járvány elleni védekezésben, létrejött a nemzeti egység, még ha ebben a baloldal nem is vett részt. A politikai életben nem sikerült egységet létrehozni – fogalmazott.

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közölte: Magyarország sikeresen védekezett, nem lett tömeges a járvány. Ennek három oka van: a kiválóan felkészült szakemberek tudása, az emberek fegyelmezettsége, amellyel betartották az operatív törzs kéréseit, továbbá az, hogy a kormány időben hozta meg a szükséges döntéseket, gyorsan cselekedett.

(MTI)

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. június 16. 15:49
És akkor a hülye maszkabálnak is vége? Vagy azt azért még toljuk?
kisgul
2020. június 16. 15:46
És nálunk nem IS volt akkor szigorúság, mint pl. bezzegromániában, ahol több mint 1.3 milliárd eurónyi büntetést szabtak ki azokra akik ki mertek menni az utcára
zakar zoltán béla
2020. június 16. 15:33
Nem, nem, nem ...Nem leszek sohasem a játéXered...Bné...
Emmanuel Goldstein
2020. június 16. 14:37
Parasztvakítás. A rendeleti kormányzás legtöbb eleme továbbra is megmarad, csak más jogszabályokba építve. A Parlament szerepe gyakorlatilag nulla.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik