Fidesz: A baloldali pártok ismét bizonyították, ha baj van, rájuk nem lehet számítani

2020. május 27. 10:24
Az ellenzéki pártok diktatúrával riogattak, és rémhírterjesztési versenybe kezdtek – fogalmazott Hollik István.

A baloldali pártok a koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzetben ismét bizonyították, hogy ha baj van, rájuk nem lehet számítani – mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója a nagyobbik kormánypárt Facebook-oldalára szerdán feltöltött videóban. Hollik István közölte: két hónapja a kormány arra kapott felhatalmazást a parlamenttől, hogy gyors és hatékony intézkedésekkel kezelje a járványügyi helyzetet, megvédje a magyar emberek egészségét; erről szólt a koronavírus-törvény.

Mára elmondhatjuk, hogy a kormány intézkedéseinek, a szakemberek áldozatos munkájának és a magyar emberek összefogásának köszönhetően a járvánnyal szembeni védekezés első szakaszát sikeresen zártuk le” – fejtette ki a kommunikációs igazgató. Azt is mondta, hogy az ellenzéki pártok viszont nem támogatták a védekezést, nem szavazták meg a koronavírus-törvényt, „helyette diktatúrával riogattak, és rémhírterjesztési versenybe kezdtek”. „Hazugságaikat cáfolja”, hogy már a parlament előtt van az a törvényjavaslat, amely visszaveszi a rendkívüli felhatalmazást a kormánytól – tette hozzá Hollik István.

(MTI)

Összesen 31 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Még véletlenül sem ismerné el a baloldal a kormány rendkívüli munkáját a járvány megfékezésére, mert akkor kiderülne, hogy acsarkodáson kívül semmit nem tettek a 3 hónap alatt.

Akkor se lehet, ha nincs baj. És ez a nagyobb baj.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés