Üzenet azoknak, akik 2000 után születtek

2020. május 26. 12:15

Kocsis Máté
Facebook
Sokatok nem emlékezhet arra, hogy ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc.

„Kedves mai fiatalok! Idén lesz hat éves a fiam és három éves a kislányom. Ők még nem tudják, mi az a politika, és nem tudják kik azok a politikusok. Ti, akik 2006-ban nagyjából ugyanannyi idősek voltatok, mint ma az én gyerekeim, pont ugyanennyit tudtatok akkoriban a közéletről. Ezért sokatok nem emlékezhet arra, hogy ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc.

  • 2006-ban ő volt a miniszterelnök. De ott van az okostelefon a zsebetekben, ne sajnáljátok az időt, keressetek rá, hogy: őszödi beszéd / lovasroham / szemkilövetés. Látni fogjátok, hogy ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket. Sok fiatalt is. Én ott voltam 25 évesen, emlékszem, és soha nem fogom neki elfelejteni.
  • Ugyanez a fazon ma demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott be 2006-os őszödi beszédében, a Balatonnál. Ma van éppen 14 éve, hogy elmondta.
  • Gyurcsány mostanság titeket kerülget YouTube-on, Facebook-on, Instán. Tetszeleg, szépeket mond, nagyon igyekszik nálatok. Fiatalos tornacipőkben jár, trendiskedik, elmondja, hogy kiáll mellettetek, mert a jövőtök, meg ilyesmi. Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt.
  • És vigyázzatok: ma újra ő a baloldal főnöke! Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek. Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok, ki is az igazi Gyurcsány Ferenc.”
Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 116 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Kedves Z. Kárpát Dániel!

Arra nem gondolsz, hogy mi lesz, ha ez a lista eljut Ferihez? Ahhoz, akihez most Te magad és a pártod, a Jobbik is igazodik a 22-es konc reményében.

Az egyik barátom hívta fel a figyelmemet egy felvételre. Ezen 2012.május 1-én a Hajógyári szigeten léptél színpadra a Kárpátia zenekar alkalmi dobosaként. Amikor a színpadra léptél hangosan harsogtad: "Adjon az Isten!" Majd erre érkezett a szokásos válasz.

Szóval most naponta elvtársazod azon új elvbarátaidat, élén Ferivel, akik talán a hátukon bevisznek titeket 22-ben a Tisztelt Házba. Miközben, így ma is a rádióban felmondod a Ferinek szóló hűségnyilatkozatot, a kezedbe adott, Orbánt bíráló demagóg moslékot.


Azért a média terén még mindig nagyon gyenge a Fidesz. Ma délben a Kossuth Rádióban kormánypárti politológusok emlékeztek a történtekre, minden második mondatban hivatkoztak a beszédre, de abból egy szót sem játszottak be, akár a fiatalok számára, a jobb megértés okán......

Torvenybe kene iktatni a la Zetenyi Takacs, hogy a Gyurcsany rendszer prominensei, es a diktator sleppje, akkori es mostani valaga vegei (ideertve azokat akiknek ez a figura meg mindig nem budos ahhoz hogy koordinalt indulasrol stb targyalgassanak vele), SOHA ne jussanak a hatalom kozelebe. Ne vallalhassanak politikai szerepet.
Akkor vegre megnyugodhat az orszag, hogy az a borzalmas amokfutas nem jon vissza.

@Pesti Kornél
Alább egy esettanulmánynak is beillő párbeszéd a NER-lovag és a keményendolgozókisember között. Az egyre idegesebben és primítívebben válaszoló fideszbirka a végén feladta az egyenlőtlen küzdelmet.
Jó szórakozást minden olvasónak!

nick89 2020. május 26. 15:16
1
@Pesti Kornél
@Pesti Kornél
@Pesti Kornél
@Pesti Kornél
"@nick89
Rossz válasz. Te szoktál itt személyeskedni."

Nem. Soha nem személyeskedtem.
Persze, ha tudsz, akkor mutass egyet, te bátor NER-lovag!
Mocskolódni, rágalmazni, hazudni, lopni, csalni, lölőzni, questorozni csak az ingyenélő apparátcsikok (ld. még: NER) szoktak.

@nick89
Nem szoktam lóval sakkozni.

Látod,látod!
Ilyen bátrak vagytok ti mind.
Szóval tudnál-e egyetlen példát mondani, amikor személyeskedtem?
Vagy képes vagy-e bocsánatot kérni, amiért lebuktál?

@nick89
Makacs vagy , de oké , szólok a következőnél. Addig légy jó kisfiú és egyél sokat.

Bátor és vicces fiú vagy Kornél, mint az ÁVÓ-sok meg a NER-esek.
De nem erről volt szó, hanem valami konkrétumról, amit megmutatsz.
Vagy kérj bocsánatot, ha hazudtál.
Na, most már érted?

@nick89
Azt mondtam a KÖVETKEZŐNÉL. Tehát vagy grafomán vagy . vagy ratyi . Mindkettőt rúhellem.Ne légy türelmetlen:

Te Kornél!
A múlt idő keveredik nálad a jövő idővel, mint a közpénz a magánvagyonnal.
Háj'sze aszontad állító módban, hogy szoktam volt személyeskedni, nem pedig azt, hogy MAJD EGYSZER KÉSŐBB fogok személyeskedni.
Ügyeskedsz, variálod a butaságaidat, mint Vida Ildikó az amerikai vízumkérelmét.
Legyél bátor, ha már belevágtál!
Mutass 1-et, ne bujkálj, mint azok a sötétbenbujkálós reszketősök.
Hajrá, hajrá, hajrá!

@nick89
Na ide figyelj fasszopó kisköcsög. Már az első hozzászólásom egy szar személyeskedésre ment. Egyébként nem fogom az egész napomat végigvitatkozni egy hülye tudatlan borjúval.Majd sírd el a gondodat anyádnak ha megjön a rodázásból. Fletónak meg szopd rojtosra a faszát puszta szeretetből. x

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés