Üzenet azoknak, akik 2000 után születtek

2020. május 26. 12:15

Sokatok nem emlékezhet arra, hogy ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc.

2020. május 26. 12:15
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

„Kedves mai fiatalok! Idén lesz hat éves a fiam és három éves a kislányom. Ők még nem tudják, mi az a politika, és nem tudják kik azok a politikusok. Ti, akik 2006-ban nagyjából ugyanannyi idősek voltatok, mint ma az én gyerekeim, pont ugyanennyit tudtatok akkoriban a közéletről. Ezért sokatok nem emlékezhet arra, hogy ki is valójában az igazi Gyurcsány Ferenc.

  • 2006-ban ő volt a miniszterelnök. De ott van az okostelefon a zsebetekben, ne sajnáljátok az időt, keressetek rá, hogy: őszödi beszéd / lovasroham / szemkilövetés. Látni fogjátok, hogy ez a nárcisztikus, erőszakos, zavart ember hogyan hazudott saját honfitársainak, hogyan bukott le mindezzel, és ezt követően hogyan verette és lövette szét az ellene tüntetőket. Sok fiatalt is. Én ott voltam 25 évesen, emlékszem, és soha nem fogom neki elfelejteni.
  • Ugyanez a fazon ma demokráciáról, európai értékekről, jogállamiságról papol mindenütt, de ezek pont olyan hazugságok tőle, mint amiket maga vallott be 2006-os őszödi beszédében, a Balatonnál. Ma van éppen 14 éve, hogy elmondta.
  • Gyurcsány mostanság titeket kerülget YouTube-on, Facebook-on, Instán. Tetszeleg, szépeket mond, nagyon igyekszik nálatok. Fiatalos tornacipőkben jár, trendiskedik, elmondja, hogy kiáll mellettetek, mert a jövőtök, meg ilyesmi. Hát persze, de csak azért, mert kell majd neki a szavazatotok. Nem ti, csak az x. Ugyanolyan simlis alak, mint amilyen mindig is volt.
  • És vigyázzatok: ma újra ő a baloldal főnöke! Ne nekem higgyetek és ne neki, csak a saját szemeteknek. Másokét kilövette. Keressetek rá, és meglátjátok, ki is az igazi Gyurcsány Ferenc.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

Összesen 160 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ernie Pantuso
2020. május 27. 13:17
Kedves Kocsis Máté! Fidesz-KDNP szavazóként ismét kérdezzük. A harmadik 2/3-al, amit az ön és kormánya ölébe raktunk... Mikor fogják elszámoltatni ezeket az embereket? Köszönöm.
airmax
2020. május 27. 12:33
A második link letölthető pdf formátumban: https://kiadvanyok.neb.hu/asset/phpdoj0Wg.pdf
airmax
2020. május 27. 12:31
Itt lehet olvasni azokról az időkről: https://neb.hu/asset/phpLk2jUS.pdf https://neb.hu/hu/a-ceg-megnyertjei-a-megnyertek-cegei-titkosszolgalati-vallalatalapitasok-es-valu
airmax
2020. május 27. 12:28
Ami még fontosabb, hogy kik azok akik mögötte állnak... A rendszerváltásként eladott országkifosztó komcsi titkosszolgálatosból lett vadkapitalisták.. (mint tudjuk az apró klánba házasodott be Gyurcsány...) A felesége apja a bolgár titkosszolgálatnál csinálta ugyanazt mint az itteniek... A mögöttük álló vagyon amiből a politizálás költségeit fedezik a magyar nemzeti tulajdon magánzsebbe való kisíbolásából jött össze... Ezzel persze nincsenek egyedül, de most őszintén.... Ki menne ilyen emberekkel a sivatagba úgy, hogy náluk van a kulacs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik