Szexuális zaklatással vádolják a volt francia elnököt

2020. május 8. 7:29
A 92 éves Valery Giscard d'Estaing állítólag egy újságírónő fenekét markolászta.

Egy német újságírónő, Ann-Kathrin Stracke azt állítja, hogy 2018-ban, amikor interjút készített Giscard-ral, az akkor 92 éves veterán politikus háromszor is rámarkolt a fenekére, és ezért márciusban feljelentette – írta meg az Index a France24 híre alapján. A WDR először ügyvédekkel vizsgáltatta az ügyet, majd levelet küldött Giscard-nak, tűrhetetlennek nevezve a viselkedését.

A WDR munkatársa állítólag azért nem lépett korábban, mert nem ismerte a francia jogrendet, és részben a #metoo mozgalom adta neki a bátorítást. Giscard ügyvédje szerint a politikusnak, aki 1974-81 között volt Franciaország elnöke, „nincs emléke” az esetről, és jogi válaszlépést helyezett kilátásba a méltatlan támadás miatt.

(Fotónkon a volt francia elnök Helmut Schmidt 2015 novemberében megtartott gyászszertartásán látható)

(Index)

Összesen 51 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Csak hogy képben legyünk- ez a kibaszott újságírónő kölni illetőségű. Ahol 2016 januárjában a nyugati világban addig ismeretlen méretű nemi erőszakot követett el pár száz muszlim kan olyan ezer német nőn.
Ann-Kathrin drága, hány cikket tetszett írni a kölni muszlim kanok szexuális étvágyáról? Giscard szobájában először egy fotót akart csinálni a politikussal, mire a vén csibész (92 éves!!!) rámarkolt a fenekére. A fotó nem sikerült, ezért Ann megkérte az öregurat egy újabb beállásra- mire az megint rámarkolt a német picsára. Ann elhessengette a vén kujon pracliját, majd az interjú végén mégegyszer összeállt vele fotózkodni... Ann, azért ez már ráutaló magatartás!
Azt hiszem ezeknél a média picsáknál kártékonyabb, hipokritább, és gusztustalanabb lények jelenleg nem léteznek a Földön. No jó a foltos hiéna, dögevés közben talán eléri ezt a szintet...

Most legyen okos a bíróság...

92 éves és rémlett neki, hogy valamikor markolászta a nők fenekét, az viszont, hogy miért, az már nem jutott eszébe.

Kedvelem az öreget. Szívből remélem, hogy tényleg így volt, ahogy a nő mondja...

DDD

ket ev utan jut eszebe ennek is?

tessek bizonyitani. ellenkezo esetben ragalmazasert feljelenteni.

Megkérdezhetem, hogy ha a te oldaladat látod "emberi oldal"-nak, akkor a másik oldalról mit gondolsz? Untermensch? Pióca? Élősködő? Meddig van még jogunk élni? Csak úgy fölmerült bennem a 75. évfordulón.

Értem én. Ilyesfajta gondolatmeneteket ítéltek el Nürnbergben.

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés