Tehetetlenség és mértéktelen hatalomvágy

2020. április 6. 20:48

Stefka István
Az Öreg
Az ellenzék agyáig, úgy tűnik, nem jutott el, hogy világjárvány van.

„Több verzió van a főpolgármester tehetetlenségének okaira. Vagy nincs önálló döntési lehetősége (Gyurcsányék, a Soros-szervezetek mondják meg, mit kell tenni), vagy nincs meg az önálló irányításhoz a szakértelme, a szíve, a lelke és az esze, ugyanis- e négy tulajdonság nélkül, aligha lehet elkormányozni egy kétmilliós fővárost. Valószínűleg nála mind a négy feltétel hiányzik. Zuglóban, polgármestersége idején már bebizonyította – ott is a milliárdnyi veszteséggel járó parkolásba bukott bele –, igazolta, hogy alkalmatlan még egy kerület vezetésére is. Dehát a választók így döntöttek…

Mindenesetre azt látni kell, hogy nem lehet úgy politizálni, egy fővárost vezetni, hogy mindenre nemet mondok, minden olyan észszerű kérésre, amely az ország népét szolgálná, nyet a válasz. Karácsony eddig nem az építkezést, a fejlődést szolgálta, hanem a rombolást, a visszarendeződést.

Viszont most Orbán Viktor miniszterelnök döntött az emberek, az ország egészségének védelmében. Ennek az ellenzéknek, úgy látszik az agyáig nem jutott el, hogy világjárvány van, Magyarországot is megtámadta a koronavírus, védekezni kell, mindegy milyen áron, meg kell állítani a vírus terjedését, el kell érni, hogy minél kevesebb embert veszítsünk el.

Ez az ellenzék folyamatos lépéshátrányban van. Nem a vírus elleni harc érdekli, hanem a kormány elleni küzdelem belföldön és külföldön egyaránt. A nemzet elárulása, az árulás a fő cél. Minél rosszabb, annál jobb! – ez a jelszavuk. Csak azt nem akarják tudomásul venni, hogy ennyi rosszindulatú, gyűlölködő, agy nélküli ember nincs- akiknek politizálnak.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 41 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

"Az ellenzék agyáig, úgy tűnik, nem jutott el, hogy világjárvány van."

Azoktól az agyaktól annyit lehet várni, amennyit mutatnak is belőle.

Jól mondod! Egyetértek veled. A felsoroltak leggyengébbjéhez sem érnek fel.

"Ha kitör az éhséglázadás ,az rettenetes lesz"
Már alig várjátok mi, hivatásos ellendrukkerek, de csalódni fogtok!
Ebből is látszik, hogy kinek mi jár a fejében, "igazi jó jellemek" vagytok. Mennyire fogjátok szégyellni magatokat egyszer......

Bizony! Én nektek ezért TEJhatalmat is adnék, amíg olyan kiváló, művelt emberekkel képviseltetitek magatokat, akikbe nem lehet belefoLYtani a szót. És megvédenek minet "k" nélkül, de csak azért, mert kifogyott Bangóné szóródobozából a festék, a szó közepén! Legalábbis ezzel védekezett. :D
De az oktatásügyekért felelős Ágnesetek is fo(J)tatja eddig megszokott színvonalát, hiszen három mondatos szösszenetében is tud 3-4 he(J)esírási hibát elkövetni. Már a címnél sem tűnt fel neki, hogy olyan szó, hogy "viszkózás" maximum a műselyemgyárban van, legalábbis hasonló.
Nagyobb baj, hogy az igekötők használatáról se hallott még életében, (kiváló oktatásüggyel foglalkozó miniszter lehetne belőle, NÁLATOK!)nyilván azért írja három mondatban háromszor, rosszul a következő szavakat külön, tehát így: "vissza vonták" (ezt kétszer, rosszul!) "vissza jönnek".
Majd ragaszkodik a címben leírt nem létező ökörséghez, és újra leírja, hogy a kormány "viszkózott".
És még van róla, meg a többi agytrösztről is ilyen gyöngyszem, de nem értek ennyit, hogy az ember veletek foglalkozzon, így aztán a fideszesek cikizése helyett, elmehetsz. Tudod hová?

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés