Nyugati fénnyel gyógyító független-objektív megváltóink

2020. március 23. 18:40

Kincses Krisztina
Vasárnap.hu
Önjelölt megváltókként mutatják nekünk a helyes utat.

„Az objektív, elfogulatlan újságírás, a történések tökéletes visszaadása csupán illúzió, s a 21. században magát tünteti fel bolondként (vagy inkább szélhámosként), aki erre a »nemes« célra hivatkozva kunyerál pénzt vagy kelt gyűlöletet írásaival. Bármit is mondjon a kormány vagy a hozzá köthető intézmények és szereplők, azt csakis pejoratívan hajlandók tálalni, míg az ellenzéki pártok, balliberális szakértők és nemzetközi szervezetek véleményét bírálatok nélkül, az általuk preferált megszólalók »bölcs« gondolatait pedig áhítatos felvezetőkkel posztolják. 

Az Index, a 444, a HVG, a 24.hu és a többi a jelen helyzetben tulajdonképpen egyedül azt bizonyítja, hogy még egy egész nemzetet, sőt a teljes világot megpróbáló és húsba vágó változtatásokra késztető világjárvány idején se képes összetartást, pozitivitást, de ami a legfontosabb: igaz szavakat közvetíteni. Ennél ugyanis sokkal fontosabb nekik, hogy vesszen a zorbán meg a mocskos »kompániája«, akik persze totálisan együgyűnek nézik a népet.

Éppen ezért nem tesznek mást, mint önjelölt megváltókként mutatják nekünk a helyes utat – infúzión kapjuk a »nyugati fényt«.

Szégyenkezek és értetlenül állok a tény előtt, hogy az említett oldalak Magyarország vezető hírportáljai. Azért reménykedjünk benne, hogy nincs még minden veszve, és egyszer visszatalálunk majd az írás és tájékoztatás magasabb szintű formáihoz – ehhez azonban a társadalom magasabb szintű igényeire is szükség lesz.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 37 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés