Orbán Viktor megfáradt Bástya elvtársat játszott évértékelőjén

2020. február 16. 17:33

Szabó Tímea
MTI-OS
Orbán Viktor megoldások helyett ismét milliárdokba kerülő nemzeti konzultáció–val tereli el a figyelmet a lényegről.

„Orbán Viktor megfáradt Bástya elvtársat játszott évértékelőjén: a »ha én valamit szeretek magamban, az a szerénység« jegyében beszélt kormánya eredményeiről. Szerénységre volt is oka, hiszen eredmények nincsenek: az irredenta, migránsozós, kommunistázós, sorosozós, unió-, bíróikar- és cigányságellenes retorika mögött üresség, szégyen és kudarc bújik meg.

Tragikus helyzetben van az egészségügy, de arra nem volt Orbánnak válasza, hogy hogyan oldja meg a várólistákat, az orvosok és ápolók béreit, a rákos halálozások csökkentését. Az oktatás romokban, de ott sem hallottuk, hogy hogyan javul a gyerekek teljesítménye, és hogyan állítsuk meg a tanárok folyamatos pályaelhagyását. Lakhatási válság van, de nem lettünk okosabbak abban, hogy hogyan lesz a fiataloknak otthona, a szegénységben élőknek kifizethető gázszámlája. Tudjuk, hogy idén tovább csökkent a gyerekszületések száma, és nem halljuk, hogy mi a kormány terve a meg nem született első és második gyerekekkel kapcsolatban. De a kormány klímatervével is probléma van: az, hogy az nem klímaterv. Orbán a klímaválság kapcsán nem, hogy válaszokat nem ad, de még a kérdeéseket sem érti. És a miniszterelnök valószínüleg azt is elfelejtette, hogy a Fidesz képviselői voltak egyedül azok, akik nemrég nem szavazták meg az európai parlamentben az egyszer használatos műanyagok betiltását az Unióban.

Orbán Viktor megoldások helyett ismét milliárdokba kerülő »nemzeti konzultáció«–val tereli el a figyelmet a lényegről, és hajszolja a magyar embereket egy újabb gyűlöletháborúba. A Párbeszéd programja minden felsorolt kérdésben világos. Első pont: Orbán Viktornak és kormányának mennie kell.”

Az eredeti, teljes írást itt olvashatja el.

Összesen 109 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.

Apró nácibugyis, vörös melltartós, szivárványos kitűzős okít, a pártja meg a béka hátsója alatt?

Válaszok:
Sulammit | 2020. február 16. 18:01

"Orbán Viktor megfáradt Bástya elvtársat játszott évértékelőjén"

Timikének még játszani sem kell, hogy micsoda, ugyanis már messziről ordít róla.

Melltartó? Ennek a deszkának?

Sikerült megint egy jót fröcsögnöd, te gyűlölködő táskás szemű, zsíros hajú, ápolatlan Tímea.

Itt is meg szokott jelenni egy Bastya elvtars, nagy rajongoja Szabo elvtarsnonek, Jakab es Gyurcsany elvtarsaknak. Megerdemlik egymast!

Ezt a "megfáradt" jelzőt már elég régóta nyomják. Nincs más mondanivaló. A legszebb az, hogy olyanok mondják, akik elütik az időt valamivel, aztán kiállnak okoskodni, meg észt osztani. Ráadásul olyasmit akarnak osztogatni, amiből elég szűken állnak. Amikor meg kormányoztak, megmutatták, hogy mire képesek.

"És le merem fogadni , hogy már napokkal az évértékelő előtt meg volt írva a reagálás szövege!"

Ebben biztos lehetsz! Mindegyikük hozzászólása szóról-szóra ugyanaz. Agytrösztök.

Nem beszélve arról, hogy a nincsből, nem lehet osztogatni. :))

Nem érnek rá, mert Nyírő GYULÁT olvasnak! Bepótolandó. :)))

Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés