Volt főszerkesztőből lett a Jobbik kommunikációs igazgatója

2020. február 10. 8:31
Béres Ferenc Attiláról korábban azt állította Toroczkai László, hogy számára a párt csak egy „politikai termék”.

Hétfőn az MTI-hez eljutott közleményben azt közölte az ellenzéki néppárt, hogy új kommunikációs igazgatója lett a Jobbiknak: „Béres Ferenc Attilát nevezte ki a Jobbik elnöksége a párt kommunikációs igazgatójának.”

Az új kommunikációs igazgató eddig annak a Zsúrpubi nevű internetes portál főszerekesztője volt, amelyről korábban több portál, így az Origo és a Pesti Srácok, valamint a Magyar Nemzet „elődje”, a Magyar Idők azt írta, hogy a pártban dúló belháborúkban azzal állt elő, hogy Toroczkai László – aki akkoriban még a Jobbik alelnöke volt – „kém”, de hozzájárult a 888.hu-s Oláh Gellért portáltól való távozásához is 2019 februárjában. Emlékezetes az is, hogy a Figyelő megírta: egy hangfelvételen Z. Kárpát Dániel jobbikos országgyűlési képviselő bevallotta, hogy a Zsúrpubi szoros viszonyt ápol a párttal, valamint azt is, hogy híreket hamisítanak. A Figyelő szerint a jobbikosok ezen arról is beszélgettek, hogyan hazudják azt, hogy többen lépnek be a pártba, mint amennyien ki, minderre a Zsúrpubit használják fel.

A párt a közleményben még hozzátette, hogy a jövőben továbbra is számítnak „a kormány befolyásától még mentes” valódi sajtóorgánumok „hiteles és korrekt” tájékoztatására.

(MTI, Mandiner)

Összesen 8 komment

Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi.
Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Bejelentkezés